Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ


ΚΩΣΤΑΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ
Την πρώτη του νίκη σε φιλικό αγώνα σημείωσε το Κορωπί, με 3-1 επί της Αρτέμιδος, που είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Το α’ ημίχρονο έληξε 2-0 με δύο τέρματα του νεοαποκτηθέντος Καραΐνδρου (15’ και 25’). Στο β’ μέρος και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Η αρχική 11άδα του Κορωπίου: Ιντζόγλου, Χαρίσης, Μουτάφης, Παππάς, Γούλας, Μουρούτης, Αλεξίου, Κάρο, Καραΐνδρος, Μινάι, Χοντάι.

* Τον 31 ετών τερματοφύλακα Κώστα Ιντζόγλου απέκτησε το Κορωπί. Ο Ιντζόγλου αγωνίσθηκε πέρυσι στον Αχαρναϊκό, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Αθηναΐδα, Τριγλία Ραφήνας, Απόλλωνα Αθηνών και Πεύκη. Με την απόκτησή του, το Κορωπί δεν βρήκε μόνο έναν καλό τερματοφύλακα αλλά κι έναν γιατρό, δεδομένου ότι ο Ιντζόγλου είναι ορθοπεδικός και αθλητίατρος.

* Δυνατό τεστ δίνει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου (ώρα 18:00) στο γήπεδο Αντώνης Πρίφτης ο Α.Ο.Κ. με αντίπαλο την Πεύκη, ομάδα Γ’ εθνικής. Ο προπονητής Σταύρος Ηλιόπουλος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

* Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Κορωπίου ενημέρωσε όλους τους φιλάθλους του Κορωπίου ότι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου (ώρα 18:00) στο γήπεδο Αντώνης Πρίφτης, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας, η επίσημη έναρξη της νέας περιόδου και η έναρξη προετοιμασίας των ακαδημιών του συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money