Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ



Από την Δευτέρα 19/8 άρχισε την προετοιμασία του ο Αχιλλέας Κ. Αχαρνών, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο Γιάννης Βολιώτης με συνεργάτη τον Γιάννη Ζούμη. 
Αρκετές αλλαγές έγιναν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αποκτήθηκε από τον Νικολακάκη ο έμπειρος σέντερ-μπακ Μάκης Μήλας. 
Από τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας (που χρησιμοποιεί κι αυτός το γήπεδο του Κόκκινου Μύλου) μετακινήθηκαν στον Αχιλλέα 6 παίκτες! 
Ο 21 ετών καλός τερματοφύλακας Νίκος Σταυρινουδάκης, ο οποίος επέστρεψε στην παλιά του ομάδα μετά από δύο χρόνια, κι ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό Λιοσίων.
Ακόμη ο 27χρονος Παναγιώτης Ξύγκος, ο 28χρονος Κώστας Κουβέλης, ο 28χρονος Δημήτρης Σκούταρης (γνωστός κι από το πέρασμά του από τα Γλυκά Νερά), ο 34χρονος Θανάσης Κομπορόζος και ο 26χρονος Αλέξανδρος Καρβούνης. Επτά σημαντικές νέες προσθήκες, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον Αχιλλέα στο νέο πρωτάθλημα.
Πάντως, ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν δύο ακόμη μεταγραφές. 
Από το ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ο Αχιλλέας παραχώρησε τον Ξενάκη στην Νέα Ιωνία, τους Φούντα και Μπούσκο στον Ηλυσιακό και τον Γεωργακόπουλο στον Απόλλωνα Αθηνών. Ελεύθεροι έμειναν οι Ματσούκας, Κασσής και Σταυρόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money