Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ…


Αναγκάσθηκε να αλλάξει έδρα η ομάδα του Νικηφόρου, κι από τον Γέρακα να μετακομίσει στην Παιανία, όπου πραγματοποίησε την Δευτέρα 5/8 την πρώτη της προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Κώστα Κρασσώνη.
Η ήδη εκφρασμένη συναινετική στάση του γηπεδούχου Παμπαιανικού, προϋποθέτει και την γραπτή έγκριση του δήμου, για χρήση ως έδρας του γηπέδου Παιανίας από τον Νικηφόρο στους αγώνες του ερχόμενου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Η έλλειψη ωρών για τον Νικηφόρο στο γήπεδο του Γέρακα αλλά και το ακριβό ενοίκιο που ζήτησε ο δήμος, αποτέλεσαν τις βασικές αιτίες της αποχώρησης από τον Γέρακα, που φιλοξένησε την συμπαθή ομάδα για 5 συνεχή χρόνια!

Ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε την διοίκηση του Παμπαιανικού που δέχθηκε στην έδρα της τον Νικηφόρο και φυσικά τον δήμαρχο της πόλης.

Και στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Νικηφόρος έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Ο κορμός του έμψυχου δυναμικού της ομάδας παρέμεινε και γίνονται κινήσεις ενίσχυσης, χωρίς «μεγάλα λόγια».

Ο προπονητής κ. Κρασσώνης έκλεισε σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας ως εξής:

Πέμπτη 22/8: Νικηφόρος – Μάχη Μαραθώνος.

Τετάρτη 28/8: Νικηφόρος – Νικολακάκης.

Σάββατο 31/8: Θα κλεισθεί φιλικό.

Τετάρτη 4/9: Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Νικηφόρος.

Σάββατο 9/7: Άρης Χολαργού – Νικηφόρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money