Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΗ – ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ 13/8



Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους Κορωπιώτες φιλάθλους να ενισχύσουν μαζικά την ομάδα, εγγραφόμενοι μέλη του συλλόγου με ετήσια συνδρομή 30 ευρώ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται: 
«Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους, να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου, στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης», καθημερινά μεταξύ 6 και 8 το απόγευμα.Έτσι θα έχουν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις της ομάδας που συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό. Να δουν από κοντά το έμψυχο υλικό της, αλλά και κάποιους νέους παίκτες που δοκιμάζει ο προπονητής για την περαιτέρω ενίσχυσή της». 
Για το απόγευμα του Σαββάτου 10/8 έχει προγραμματισθεί εκπαιδευτικό διπλό.

* Το πρώτο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού της σεζόν, ορίσθηκε για την Τρίτη 13 Αυγούστου, ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης», με αντίπαλο τον Περαμαϊκό, ομάδα Γ’ εθνικής κατηγορίας.



Η συγκέντρωση της Τετάρτης 7/8

Άνεμος αισιοδοξίας επικρατεί μεταξύ των φίλων και των μελών του Α.Ο. Κορωπίου, ύστερα από την πολυσήμαντη παρουσία και τοποθέτηση του δημάρχου της πόλης Δ. Κιούση, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/8 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου.

Την συνάντηση προκάλεσε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Δ. Ορνάκης, κι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αρκετοί θεσμικοί και άλλοι παράγοντες του Κορωπίου, που έδωσαν το παρὀν.

Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία, η δημοτική αρχή, εξαντλώντας στο έπακρο τα μέσα που διαθέτει, θα εξακολουθήσει να στηρίζει έμπρακτα σε ηθικό και υλικό επίπεδο τους συλλόγους του Κορωπίου και να φροντίζει ώστε να συντηρούνται σε άριστη κατάσταση οι άρτιες αθλητικές υποδομές του τόπου.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας, παρουσίασαν τις θέσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου, που παρευρέθη σύσσωμο στην συνάντηση.

Συνοπτικά υποστήριξαν τις δημοσιοποιημένες ήδη αρχές της νέας διοίκησης: «Το ιστορικότερο σωματείο των Μεσογείων αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή. Ξεκινά την νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλούς, αλλά ρεαλιστικούς, αγωνιστικούς στόχους και με υψηλά φίλαθλα ιδανικά. Γι’ αυτό κι επέλεξε ως νέο προπονητή τον πολύπειρο και παλιό γνώριμο (και αγαπημένο) της ομάδας Σταύρο Ηλιόπουλο.

Η ομάδα θα στηριχθεί στο έμψυχο υλικό που ήδη διαθέτει, σε νέα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της, στις απαραίτητες ενισχύσεις όπου κριθεί αναγκαίο και θα κάνει γενικό προσκλητήριο στη νεολαία της πόλης, να ενταχθεί μαζικά στις ακαδημίες της. Γιατί αυτές θα αποτελέσουν το φυτώριο που θα εγγυηθεί το ασφαλές μέλλον της.

Ύψιστη δύναμή της αποτελεί η αγάπη των Κορωπιωτών. Γι’ αυτό και το άνοιγμα στην κοινωνία θα είναι έμπρακτο. Σε αυτήν την κοινωνία ανήκει η ομάδα. Η δική της συμμετοχή, η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή της, είναι η εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον και απαραίτητος όρος επιβίωσης».

Στην διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε σοβαρός και γόνιμος προβληματισμός, έντονος αλλά εποικοδομητικός και ειλικρινής. Ανταλλαγή απόψεων, με κοινή συνισταμένη ότι φίλαθλοι και διοίκηση μαζί, συμπορευόμενοι, μπορούν να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα και τα παιδιά της περιοχής.

Συμφωνήθηκε τέτοιες συναντήσεις, να πραγματοποιούνται συχνότερα και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ως επισφράγισμα της θέλησης για κοινή πορεία, υπήρξε η εγγραφή νέων μελών, η επαναδραστηριοποίηση παλαιότερων με την ανανέωση της συνδρομής τους και η δέσμευση όλων ότι θα ξεκινήσουν εκστρατεία για να πυκνώσουν τις τάξεις των μελών και φίλων της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money