Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ: ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ!


ΚΑΡΟΚΗΣ - ΜΑΡΚΟΥ - ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ - ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ
Η Άρτεμις άρχισε τα φιλικά από την Τετάρτη 28/8 (ηττήθηκε στο Κορωπί από την ομώνυμη ομάδα με 3-1) και ο προπονητής Διονύσης Γεωργουλάς, έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις από την ομάδα αλλά και σημαντικές προσθήκες. Πάντως, η Άρτεμις θα στηριχθεί στον βασικό κορμό ομάδας που είχε την περυσινή περίοδο.

Στις μεταγραφές, επέστρεψαν στην Αρτέμιδα οι Μητσιώνης (επιθετικός) και Βογιατζόγλου (δεξί μπακ – χαφ), που έπαιζαν στον Αήττητο. Επίσης, αποκτήθηκαν οι Βασ. Καρόκης (μέσος), Πέτρ. Μάρκου (αμυντικός) και ο τερματοφύλακας του Πόρτο Ράφτη Μουτεβελής. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι πολύ χαμηλός, γύρω στα 21 χρόνια!

Αποχώρησαν από την ομάδα οι Τσανακτσής (στον Παλληνιακό), Καραμανίδης (στα Γλυκά Νερά), Χαρίσης (στο Κορωπί), Ντούσης (στην Μαρκό), Κόλλιας (στην Θύελλα) και Πελέκης (πιθανόν στον Γέρακα).

* Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας της Αρτέμιδος:

Τετάρτη 28/8: Κορωπί – Άρτεμις 3-1

Σάββατο 31/8: Εθνικός Ν. Μάκρης – Άρτεμις

Τετάρτη 4/9: Παμπαιανικός – Άρτεμις

Σάββατο 7/9: Μάχη Μαραθώνος – Άρτεμις

Κυριακή 8/9: Δόξα Κορωπίου – Άρτεμις

Τετάρτη 11/9: Προφήτης Ηλίας – Άρτεμις

Σάββατο 14/9: Καλύβια – Άρτεμις

Κυριακή 15/9: Άρτεμις – Αήττητος

* Η διοίκηση, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του 18χρονου Βασίλη Καρόκη, συνεχάρησαν τον νεαρό παίκτη για την επιτυχία της εισόδου του στην Νομική Σχολή Αθηνών. Ο Β. Καρόκης που αρίστευσε, δέχθηκε ικανοποιημένος τα συγχαρητήρια όλων.

* Το Δ.Σ. της συλλόγου της Λούτσας, ευχαριστεί μέσω της ιστοσελίδας μας τους υπεύθυνους του Θησέα Ν. Μάκρης, για την φιλοξενία που προσέφεραν στην ομάδα της Αρτέμιδος στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money