Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ 0–3



Πολύ ισχυρός αντίπαλος αποδείχθηκε το Αιγάλεω της Γ’ εθνικής, για τον Πρωτέα, τον οποίο νίκησε με 3-0 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου, στο γήπεδο της Παλ. Φωκαίας. 
Η παρουσία των φιλάθλων της περιοχής ήταν πολύ μεγάλη για την περίοδο! Δείχνει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου για το τοπικό ποδόσφαιρο. 
Ο Πρωτέας δεν ήταν έτοιμος και είχε αρκετές απουσίες (Χ. Μακρυπίδης, Κούλιμπης. Τζανής, Ντίνος, Χουσιάδης) και νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του. Παρουσιάσθηκε ισχυρός και με δεμένο σύνολο, τουλάχιστον στα 3/4 του γηπέδου, αλλά χωρίς σέντερ-φορ δεν δημιούργησε καμία ανησυχία στην εξαιρετική άμυνα του Αιγάλεω. 
Στο β’ ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Ο προπονητής του Αιγάλεω Λουτσιάνο (ντε Σόουζα) είχε δυναμικό για να αποδείξει ότι η ομάδα του ήταν εμφανώς καλύτερη. 
Το 0-1 έγινε στο 37’ από τον εξαιρετικό Δουκάκη, με κοντινό πλασέ. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 45’. Στο 20’ και στο 30’ ο τερματοφύλακας του Πρωτέα Παπαϊωάννου, έδειξε την κλάση του, σώζοντας την εστία του με εξαιρετικές αποκρούσεις. 
Το 0-2 σημείωσε στο 53’ με κεφαλιά ο Κουτσοδήμας και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Τζανετέας στο 66’ με κοντινό πλασέ. Στο 74’ δυνατό βολέ του Χίλτον τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παρλακίδη. 
Διαιτητές: Γρηγ. Λάμπρος, Κάλλης – Γκίρντε. 
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Βασιλείου, Αν. Μακροδημήτρης, Κατσούλας, Λάζαρης, Μούργος, Χρήστου, Μπουτσάι, Ελένα Σιδερής, Μαραγκός, Καλιανιώτης. Έπαιξαν ακόμη οι Χύκα, Κλάους, Λέκκας, Παρλακίδης, Μπράκας, Μπίστης, Νίνα, Δαβής. 
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Παπουτσής, Ευαγγέλου, Βασιλάκος, Μαυρομάτης, Κοντιζάς, Παυλίδης, Τουρκοχωρίτης, Παπαθανασίου, Δουκάκης, Χρίστο. Έπαιξαν ακόμη οι Καλογεράκος, Πιστιόλης, Τζανετέας, Καλλής, Κουτσοδήμος, Τουρέ, Στάμος, Κλης,Πουλάκης, Ναυπλιώτης, Χίλτον.

Τιμή στον Δ. Μακροδημήτρη 
Πριν την έναρξη του αγώνα, που παρακολούθησε και ο βετεράνος διεθνής άσσος του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, η διοίκηση του Αιγάλεω διά του προέδρου της, τίμησε τον προπονητή του Πρωτέα Δημήτρη Μακροδημήτρη
ο οποίος αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Αιγάλεω από 
το 1986 έως το 1993. Όπως θυμούνται οι παλαιότεροι, 
ο Τάκης Μακροδημήτρης 
έπαιξε με επιτυχία και 
στον Παναθηναϊκό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money