Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΣΤ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ


Νέα, ελπιδοφόρα μέρα ξημέρωσε για τον Α.Ο. Κορωπίου, που αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή. Με νέο πρόεδρο και νέα διοίκηση, με νέο προπονητή και νέο τεχνικό επιτελείο, το ιστορικότερο σωματείο των Μεσογείων, ξεκινά την νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλούς αλλά ρεαλιστικούς αγωνιστικούς στόχους και με υψηλά φίλαθλα ιδανικά.
Η ομάδα θα στηριχθεί στο έμψυχο υλικό που ήδη διαθέτει, σε νέα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της, στις απαραίτητες ενισχύσεις όπου κριθεί αναγκαίο και θα κάνει γενικό προσκλητήριο στην νεολαία της πόλης, να ενταχθεί μαζικά στις ακαδημίες της. Γιατί αυτές θα αποτελέσουν το φυτώριο που θα εγγυηθεί το ασφαλές μέλλον της.
Ύψιστη δύναμή της αποτελεί η αγάπη των Κορωπιωτών. Γι’ αυτό και το άνοιγμα στην κοινωνία θα είναι έμπρακτο. Σ’ αυτήν ανήκει η ομάδα. Η δική της συμμετοχή, η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή της είναι η εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον και απαραίτητος όρος επιβίωσης.
Με αυτά τα πιστεύω και με ανιδιοτελείς προθέσεις, ο Δημήτρης Ορνάκης ανέλαβε ως πρόεδρος να ηγηθεί αυτής της νέας προσπάθειας, πλαισιωμένος από 15μελές συμβούλιο, το οποίο στελεχώνουν  παλαιότερα και νεώτερα μέλη του συλλόγου, που αποδεδειγμένα έχουν δεσμούς αίματος μαζί του.
Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο νέος τεχνικός. Ο πολύπειρος, παλιός γνώριμος και αγαπημένος του Α.Ο.Κ. Σταύρος Ηλιόπουλος, ο οποίος μόλις άκουσε τα σχέδια της νέας διοίκησης, έδωσε αμέσως το χέρι και συμφώνησε με ενθουσιασμό να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.
Η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του σωματείου έγινε με συναινετικές διαδικασίες. Οι επερχόμενοι ευχαριστούν τον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Αλεξανδρή, για τις όποιες καλές υπηρεσίες προσέφερε κατά την διάρκεια της θητείας του.
Η ομάδα ξεκίνησε ήδη από την Παρασκευή 2/8 τις προπονήσεις. Ο πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ. καλούν όλα τα μέλη και τους φίλους του «Α.Ο. Κορωπί» σε συνάντηση γνωριμίας, την προσεχή Τετάρτη 7 Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (στον πεζόδρομο), για να έχουν μαζί τους έναν ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο. Μαζί τους θα κτίσουν το μέλλον…

1 σχόλια:

Unknown είπε...

να φυγει αυτο το λαμογιο που καποτε ειχε θεση στον ΑΟΚ και εκλεψε τον τοτε προπονητη εσεις που τον βαλατε εκει δεν το ξερατε; ειπαμε να διωξουμε τα λαμογια και εσεις τους σιγονταρετε να φυγει γιατι αυτη τη φορα θα πεσουνε αλληθινες φαπες δεν θα πω ονοματα αν φοραει παντελονια και εχει κατι μεσα στο σωβρακο ασ την κανει με ελαφρα γιατι την επομενη φορα που θα γραψω θα τα πω ολα καλο βραδυ λαμογια!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money