Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΡΟΜΠΕΡ ΠΙΡΕΣ!


Ο παλιός διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής Ρομπέρ Πιρές (Robert Pires), βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και αγωνίσθηκε 45′ λεπτά (ολόκληρο το β’ ημίχρονο) με την ομάδα της Θύελλας στο γήπεδο Ραφήνας και την βοήθησε να νικήσει 3-2 στον φιλικό αγώνα με την Μύκονο! 
Ο Πιρές δίδαξε απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, σημείωσε ένα γκόλ και επί μια σχεδόν ώρα, υπομονετικά, έβγαζε φωτογραφίες με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».
Η Μύκονος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η Θύελλα πέτυχε δύο γκολ και ηττήθηκε… Η Θύελλα έπαιξε με άπειρους κεντρικούς αμυντικούς και παρουσίασε αμυντικά προβλήματα.

Στην διάρκεια του αγώνα και σε ανύποπτη φάση, τραυματίσθηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας της Μυκόνου Άντερσον, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Τα τέρματα της Μυκόνου πέτυχαν οι Καρράς στο 4′ και Μπαλλής στο 66′ ενώ για την Θύελλα σκόραραν οι Πιρές 50′, Μαργέτης 80′ και Δημοσπύρος 85′ από μοναδική ασίστ του Πιρές, o οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους για την απλότητα του παιχνιδιού του.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο: Δραγάτης, Πολυχρονιάδης – Σπυρόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ελ Γκαμάλ, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λαγός. Έπαιξαν ακόμη οι Robert Pires, Λάμπρου, Προδρόμου, Δημοσπύρος, Πάντος, Τσέλιος, Πετράι, Μαργέτης.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ: Άντερσον, Μήτρακας, Καρπαθάκης, Μπαλλής, Καμπάνης, Καρακάσογλου, Βαλαμούτης, Καρράς, Λυμπερόπουλος, Ξένος. Έπαιξαν ακόμη οι Παλιούρας, Νέζος, Φιορεντίνος, Δαμάι. 

ΠΙΡΕΣ - ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ - ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΠΙΡΕΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
* Ευχαριστούμε το www.rpn.gr για το ρεπορτάζ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money