Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ!



Την πρώτη σημαντική επιτυχία «εκτός των ορίων της» σημείωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής με την τοποθέτηση του προέδρου της Γιώργου Παπαμακάριου στην επιτροπή Γ' εθνικής της ΕΠΟ, στην θέση του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Πειραιώς Στέλιου Μπρατσόλη. Πρόκειται για το πρώτο, ας πούμε ιστορικό, επίτευγμα της ΕΠΣ Αν. Αττικής στον χώρο της Ομοσπονδίας, που βγάζει την ΕΠΣΑΝΑ από το «καβούκι» της και της δίνει κάποια οντότητα και ισχύ! Στην υπερδεκαετή ιστορία της, η Ένωση δεν είχε να επιδείξει κάτι καλύτερο σε υπερτοπικό επίπεδο, από την οργάνωση του προκριματικού ομίλου του Regions Cup τον Σεπτέμβριο 2006. 
Στο πρόσωπο του κ. Παπαμακάριου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής τιμά το ποδόσφαιρο της Αν. Αττικής και τους παράγοντές του. Η ΕΠΟ με τον τρόπο αυτό, περνάει μήνυμα στους φίλους του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής, ότι αποδέχεται την καλή σχέση συνεργασίας που ακολουθεί η διοίκηση της Ένωσης με την σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας και ανοίγει παράθυρο μεγαλύτερης και καλύτερης επικοινωνίας. 
Ελπίζουμε σύντομα να αυξηθούν τα μέλη της ΕΠΣΑΝΑ που θα προτιμηθούν από την ΕΠΟ για να στελεχώσουν επιτροπές της και άλλες ανάγκες της. 
Οι αλλαγές στις επιτροπές της ΕΠΟ, αποφασίσθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 2/8, αλλά ακόμη δεν ανακοινώθηκαν επίσημα. Στις κυριότερες από αυτές: 
- Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής, ενημέρωσε ότι αντικατέστησε τον Γ. Προύντζο από την προεδρία των επιτροπών κυπέλλου και ασφάλειας-βίας, όπως και τον Γ. Οικονομίδη, από την προεδρία της επιτροπής διεθνών σχέσεων, στην οποία τοποθετήθηκε ο Α’ αντιπρόεδρος Γ. Βούρβαχης. 
- Όσον αφορά στις υπόλοιπες επιτροπές, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε την προεδρία της επιτροπής νομικών θεμάτων αντί του Ν. Ανασόπουλου και της επιτροπής ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων, της οποίας πρόεδρος ήταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου. 
- Στην επιτροπή ασφάλειας-βίας στην θέση του Ν. Προύντζου τοποθετήθηκε ο Α. Σταθόπουλος και στην επιτροπή κυπέλλου ο Μ. Γαβριηλίδης. 
- Στην τεχνική επιτροπή τοποθετήθηκαν οι Β. Μαζαράκης και Δ. Ελευθεριάδης. 
- Στην επιτροπή μικτών ομάδων, την θέση του Π. Δημητρίου πήρε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. 
- Στην επιτροπή ειδικών μορφών ποδοσφαίρου έγιναν μέλη ο Τ. Παπαχρήστος και ο Μ. Ξάνθος. 
* Τέλος, ομόφωνα αυξήθηκε ο αριθμός των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών της Super League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money