Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟ: ΚΟΡΩΠΙ – ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ 1-3


Πολύ καλό ήταν το τεστ του Κορωπίου με τον Περαμαϊκό, στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/8 στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης».
Μπορεί ο Περαμαϊκός, ως ομάδα Γ’ εθνικής, να επικράτησε στο τέλος με 3-1 αλλά το νεανικό συγκρότημα του Α.Ο.Κ. προηγήθηκε 1-0 στο σκορ, ισοφαρίσθηκε 1-1 λίγα λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου και δέχθηκε δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, όταν μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγές των γηπεδούχων και υπό δοκιμή παίκτες…
Το γκολ του Κορωπίου σημείωσε στο 25’ ο Κάρο.
Τα νέα παιδιά της ομάδας άφησαν καλές εντυπώσεις στους 100 και πλέον φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο. Ο προπονητής Τάσος Ηλιόπουλος ήταν ευχαριστημένος αφού διαπίστωσε ότι η ομάδα του διαθέτει αρκετά καλούς παίκτες.
Διαιτητής: Τσιαλογιάννης. 
Η αρχική 11άδα του Κορωπίου: Μιχάλης, Πρέκας, Δήμας, Παππάς, Γούλας, Κάρο, Α. Αλεξίου, Χαρίσης, Χοντάι, Αντωνίου, Ντίξον.  

* Ο Χαρίσης αποκτήθηκε από την Αρτέμιδα και ο Α. Αλεξίου επέστρεψε από τον Κυανό Αστέρα Βάρης. 
* Ο 32χρονος επιθετικός Ντίξον (Dikson Madu Chukwudi) είναι Νιγηριανός, που έχει αγωνισθεί σε πολλές ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Αστέρας Βάρης, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, ο Βύζας Μεγάρων, η Αναγέννηση Άρτας, η Δόξα Κρανούλας κ.α. 
* Στην φωτο, παίκτες της περυσινής ομάδας νέων του Κορωπίου, πολλοί από τους οποίους αγωνίζονται στην εφετινή ομάδα ανδρών. 
* Φιλικό παιχνίδι με τον Παλληνιακό έκλεισε ο Α.Ο. Κορωπίου, στο γήπεδο Παλλήνης, το Σάββατο 24/8.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money