Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28/8


Λεπτομέρειες από μερικούς φιλικούς αγώνες της Τετάρτης 28/8: 

Δόξα Αγ. Άννας – Αίμος Πετρούπολης 2-1: Εμφανώς καλύτερη από προηγούμενα  φιλικά, η Δόξα Αγίας Άννας έπαιξε πιο επιθετικά και κατάφερε να επικρατήσει του σκληροτράχηλου Αίμου Πετρούπολης με 2-1. Παιχνίδι δυνατό κι από τις δύο ομάδες, είχε αρκετές φάσεις και ενδιαφέρον στην εξέλιξή του. Ο προπονητής της Δόξας Χρήστος Διαμάντης δοκίμασε για άλλη μια φορά όλο το δυναμικό της ομάδας του και πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος. 

Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Παλληνιακός 0-4: Ο εφετινός Παλληνιακός του Σωκράτη Κιούρκου, δείχνει να πατάει από νωρίς γερά στα πόδια του. Κι ας ήταν ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ομάδα Β’ κατηγορίας. Τον πρώτο λόγο στο σκοράρισμα είχε και πάλι ο Ηλίας Βασιλός. Σκόραρε στο 14' για το 1-0 ενώ στο 33' συνδυάσθηκε υπέροχα με τον Κούνα που έκανε το 2-0. Το 3-0 πέτυχε πάλι ο Βασιλός στο 60’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σιάσιος στο 75'.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κούσης, Μπλιάμπλιας, Καλούδης, Δημητρακάκης, Κούνας, Ζαραδούκας, Μπερέτης, Κοβάνης, Βασιλός. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κοκκινάκης, Σιάσιος, Πανακούλιας, Λάσσα.

Α.Ο. Σταμάτας – Α.Ο. Κύμης 1-3: Ήταν καλύτερη η ομάδα της Κύμης. Προηγήθηκε στο (43’) ημίχρονο 1-0 και ισοφάρισε 1-1 ο Χρήστος Τσεβάς για την Σταμάτα στο β’ μέρος. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα.

Τριγλία Ραφήνας – Πρωτέας Π. Φωκαίας 3-2: Πολύ καλός ο Πρωτέας, προηγήθηκε δύο φορές και όταν έγιναν αλλαγές βασικών του παικτών, βρέθηκε πίσω στο σκορ 3-2 από την Τριγλία στο γήπεδο Ραφήνας. Το 0-1 ο Καλιανιώτης στο 16’, το 1-1 ο Εντιαγέ στο 37’, το 1-2 ο Μαραγκός στο 44’, το 2-2 ο Γκίκας στο 69’ και το τελικό 3-2 ο Ζέκιο στο 74᾿.
ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Αλεξίου, Σβάρνας, Τσιτοφώτος, Τσέπας, Ράμο, Γκίκας, Ζαννάκης, Αγγελόπουλος, Εντιαγέ, Γαλανόπουλος. Έπαιξαν και οι Γκούτσιας, Στρόμπουλος, Κόρακας, Τόσκας, Σταμπέλος, Ζέκιο, Μάντζης, Αλεβίζος, Μουλλάκης, Κονταρίνης, Μέξης.

Ολυμπιακός Λαυρίου – Δόξα Κορωπίου 2-2: Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δόξα Κορωπίου στο Λαύριο, όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι, που έληξε ισόπαλο 2-2. Τα γκολ της ομάδας του Κορωπίου πέτυχαν ο Δάβαρης με πέναλτυ (ισοφάρισε 1-1) και ο Βάρδας με πλασέ (ισοφάρισε 2-2), ύστερα από έξοχο συνδυασμό Σκαβάρα – Δάβαρη – Βάρδα!

Λαυρεωτική – Κεραυνός Κερατέας 1-2: Βελτιωμένος ο Κεραυνός αν και η Λαυρεωτική είχε αρκετές απουσίες, λόγω τραυματισμών και άλλων προβλημάτων. Σκόρερς ήταν οι: Ασλάνι 1-0, Κοντογιάννης 1-1, Λιούμης 1-2.  

Άρης Βούλας – Μαρκό 1-0: Λίγο καλύτερος ο Άρης Βούλας. Διστακτικοί στο πρώτο τους φιλικό οι παίκτες της Μαρκό. Το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Χρυσοσπάθης στο β’ ημίχρονο.  

Κορωπί – Άρτεμις 3-1: Την πρώτη του νίκη σε φιλικό αγώνα σημείωσε το Κορωπί, με 3-1 επί της Αρτέμιδος, που είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Το α’ ημίχρονο έληξε 2-0 με δύο τέρματα του νεοαποκτηθέντος Καραΐνδρου (15’ και 25’). Στο β’ μέρος και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 (για την Αρτέμιδα σκόραρε ο Τσούκα).

Άλλα αποτελέσματα:
Βουλιαγμένη – Ποσειδών Γλυφάδας 2-1
Άρης Χολαργού – Γέρακας 0-1
Ελευθερούπολη – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 0-5
Εθνικός Ν.Μ. – Θύελλα Ραφήνας 1-5
Νικηφόρος – Νικολακάκης 2-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money