Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΜΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΛΑΓΚΙ

Χαμηλούς τόνους κρατάει η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Αήττητου Σπάτων, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Η προετοιμασία της ομάδας άρχισε την Τετάρτη 21/8, με αγιασμό και προπόνηση στο στάδιο Σπάτων. Επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη γηπέδου, δεδομένου ότι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου συντηρείται, η ομάδα προπονείται σε άλλους χώρους.
Ο προπονητής Κώστας Τσίχλης έχει στην διάθεσή του αρκετούς παίκτες αλλά ακόμη δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ, όπως θα το ήθελε για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ουσιαστικά από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της προηγούμενης περιόδου, μόνο ο Μανώλης Κολάγκι έμεινε και 2-3 ακόμη νεαροί.
Σε ότι αφορά το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό, ο Αήττητος προσπάθησε και πέτυχε σε ικανοποιητικό βαθμό, την επιστροφή των Σπαταναίων παικτών που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, επέστρεψαν στην ομάδα οι Γιώργος Παπαδάς, Μίλτος Καδίτης και Σπύρος Μηνάς που έπαιζαν στην Δόξα Κορωπίου. Επίσης, οι Βασίλης Κουλοχέρης, Δημήτρης Λύγκος, Μιχάλης Καραογλάνης και Βαγγέλης Μαργέτης από τον Προφήτη Ηλία.
Σημαντική είναι και η ένταξη στο ρόστερ του Κώστα Γουλέτα και των νεότερων Κώστα Φράγκου από το Πόρτο Ράφτη, του τερματοφύλακα Νίκου Μπλάνα, όπως και κάποιων ακόμη που ολοκληρώνεται σήμερα – αύριο η απόκτηση.

* Τα φιλικά προετοιμασίας του Αήττητου αρχίζουν από την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Κυριακή 1/9: Αήττητος – ΑΟ Περιστερίου
Τετάρτη 4/9: Εθνικός Ν. Μάκρης – Αήττητος
Σάββατο 7/9: Αήττητος – Κεραυνός Κερατέας
Κυριακή 8/9: Βουλιαγμένη – Αήττητος
Τετάρτη 11/9: Ραμνούς Γραμματικού –Αήττητος
Σάββατο 14/9: Άνοιξη – Αήττητος
Τετάρτη 18/9: Αήττητος – Άρτεμις
* Ώρα έναρξης όλων των φιλικών αγώνων 6 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money