Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: ΜΕ ΦΑΡΑΚΟ – ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ


Η ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ
Η ομάδα του Προφήτη Ηλία θα παρουσιασθεί εφέτος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με προπονητές τον Γιώργο Φαράκο και τον Πέτρο Τσιγκούλη υπεύθυνο τόσο στην ομάδα ανδρών όσο και στην ομάδα νέων του συλλόγου, που έχει έδρα το γήπεδο Γκάλαξυ, κοντά στα Σπάτα.
Μπορεί να έφυγαν αρκετοί από τους παίκτες που αγωνίσθηκαν την περασμένη σαιζόν στην ομάδα του Προφήτη Ηλία αλλά προβλέπεται με την παρουσία νέων εκ μεταγραφής αλλά και την προώθηση νεαρών από τις υποδομές, να συγκροτηθεί μια νέα ομάδα, που θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστική στις υποχρεώσεις της.
Την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής της περυσινής ομάδας Δημήτρης Κουλοχέρης, έδωσε τέλος στην συνεργασία του με τον διαχειριστή του συλλόγου Φώτη Μπαλτίδη και νέος οργανωτικός συνεργάτης είναι ο Νίκος Κοντάκης.
* Η άλλη ομάδα που ελέγχει ο κ. Μπαλτίδης, οι Ωρίωνες, θα μετάσχουν μόνο στα πρωταθλήματα υποδομών, με προπονητές τους κ.κ. Τσιγκούλη, Τσέρτο, Μπασινά, Κατσούλη κ.ά. Ήδη στις ομάδες ακαδημιών του νέου συλλόγου έχουν συρρεύσει πολλοί νεαροί παίκτες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money