Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3-0


Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου ήταν καλύτερος και νίκησε 3-0 τον Νικολακάκη, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου και είχε σκορ 0-0 όσο ο Νικολακάκης έπαιζε με 11 παίκτες…
Στο α’ μέρος οι ομάδες δημιούργησαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, σε παιχνίδι ανοικτό, πολύ καλό για ματς προετοιμασίας. 
Οι Βαζέχα, Σουσούνης και Αθανασόπουλος είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Τσοπανάκο και τον Καβάση. 
Στο β’ ημίχρονο, πέρα από τις αλλαγές, ο εκνευρισμός που δημιούργησε βάναυσο μαρκάρισμα του Πτερούντιου στον Φώσκολο, είχε αποτέλεσμα την μετά λίγα λεπτά αποβολή του Θεοδωρή. 
Στο 60’ ο Φώσκολος πέτυχε το 1-0, στο 65’ ο Βαζέχα που βρήκε στόχο από 45 μέτρα στο άδειο τέρμα (λάθος του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου) έκανε το 2-0 και στο 88’ ο Αθανασόπουλος με πέναλτυ (που κέρδισε ο Στεφανή) διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Ο διαιτητής Αντιπαριώτης απέβαλε για ανάρμοστη συμπεριφορά τον Θεοδωρή στο 58’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης (46’ Μπακόλας), Τσιούμας, Ρακιτζόπουλος (46’ Στεφανή), Μπαρμπαρούσης ((85’ Σεβδαλής), Κολώνης (46’ Κατσίγιαννης), Στέλλας, Καρποντίνης, Βαζέχα (75’ Τσουμάνης), Αθανασόπουλος, Σουσούνης (80’ Καργιώτης), Φώσκολος (60’ Μαυρουδής).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Θεοδωρής, Νίκας, Πτερούντιος, Τέρζιεφ, Γκελόσι, Τσαπανίδης, Λαζαρίδης, Τσοπανάκος, Καβάσης, Μοσεσβίλι. Έπαιξαν ακόμη οι Φλούδας, Κωνσταντόπουλος, Πιπινέλης, Μαστρογιάννης, Εγιουρούμ, Γιώτης, Μουκάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money