Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2-2


Εξαιρετική προπόνηση αποτέλεσε για τα Γλυκά Νερά και την Μάχη Μαραθώνος, το πρώτο φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι προετοιμασίας, που έδωσαν στο γήπεδο Γλυκών Νερών την Κυριακή 11/8, κι έληξε ισόπαλο 2-2 (ημίχρονο 1-1). 
Παρά τις απουσίες και το αρχικό στάδιο προετοιμασίας, οι δύο ομάδες έδειξαν στους αρκετούς θεατές, καλά αγωνιστικά στοιχεία. Άλλωστε και οι προπονητές Σπύρος Σδράλαγκας των γηπεδούχων και Ανδρέας Σκουβαράς των φιλοξενουμένων, αποκόμισαν καλές «εικόνες» από το δυναμικό των ομάδων τους. 
Τα Γλυκά Νερά προηγήθηκαν δύο φορές και η Μάχη ισοφάρισε ισάριθμες, για ένα δίκαιο τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα. Καλή εντύπωση άφησε ο νεοαποκτηθείς Ρισβάς των γηπεδούχων, όπως και οι Γάσπαρης, Λουκής ενώ απουσίασαν βασικοί παίκτες και δοκιμάσθηκαν κάποιοι υπό μεταγραφή. 
Η Μάχη χρησιμοποίησε 20 παίκτες και ο κ. Σκουβαράς τους δοκίμασε σε διάφορες θέσεις. 
Το σκορ (1-0) άνοιξε με αυτογκόλ του Παιδή, σε κτύπημα κόρνερ του Ρισβά. Το 1-1 έκανε ο Παπαδόπουλος με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από ενέργεια του Σένε. Το 2-1 πέτυχε ο Σβόλης με σουτ από την περιοχή και το τελικό 2-2 σημείωσε ο Μεταξάς με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Νταή. 
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Πλεξίδας, Λάβδας, Τσαπαρής, Καγιώργης, Γιαννούλης, Θανατής, Ρισβάς, Λουκής, Γάσπαρης, Νάνος, Σκρέκης. Έπαιξαν ακόμη οι Γ. Παπάζογλου, Φ. Αντωνόπουλος, Σβόλης, Καραφύλλι, Έλβιν, Πανουσόπουλος, Θεοφάνους.  
ΜΑΧΗ: Τσούνης (65’ Περ. Κοροβέσης), Παιδής (46’ Καραχότζας), Αλ. Κοροβέσης (46’ Καχόπουλος), Κατούντας (46’ Χατζηπέτρος), Σωτηριάδης, Πάσσαρης (46’ Σελεμάι), Καραλής (46’ Νταής), Μίχας, Παπαδόπουλος (40’ Μεταξάς), Σένε (46’ Μέξης), Καρακοζίδης (46’ Κληρονόμος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money