Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στην μέχρι σήμερα ιστορία της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 5/8 (ώρα 5.30’ μ.μ. στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης»), την προετοιμασία της για την νέα σαιζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, η ομάδα της Δόξας Κορωπίου.
Οι πόρτες για τους φιλάθλους θα είναι ανοικτές, γιατί η διοίκηση της Δόξας θέλει όλοι στο Κορωπί να βοηθήσουν την νέα προσπάθεια, που θα στηριχθεί στην πολλή δουλειά από την πρώτη ημέρα! 
Η καλή αρχή θ’ αποτελέσει το καλό προμήνυμα για να μπουν οι βάσεις για μια Δόξα δυνατή. Έτσι, όπως την θέλουν όλοι οι φίλοι της… 
Το προπονητικό δίδυμο Ευγένιου Τσέρτου και Γιάννη Καδιανάκη, θα έχει δύσκολο έργο μπροστά του, αφού πρέπει να μοντάρει μια ομάδα εξ αρχής! 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η τεχνική ηγεσία διαθέτει από το δυναμικό της περασμένης περιόδου, ποδοσφαιριστές όπως οι Δάβαρης, Μαρινάκης, Κωστάζος, Θεοχάρης, Αμπεντινάι, Σύρος, Τσεβδερίκωβ, Σοτίρ, Ξεφτεράκης, Μίνα και άλλοι. Σ’ αυτούς προστίθενται αρκετά νέα ονόματα, που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. 
Όμως, παρ’ ότι η διοίκηση δεν ανακοινώνει τίποτε, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από διάφορες πηγές, ότι έχουν αποκτηθεί ή είναι υπό απόκτηση τουλάχιστον οι παρακάτω παίκτες: 
- Ο πολύ ἐμπειρος 37χρονος κεντρικός αμυντικός Σωτήρης Ρίζος, που έπαιζε στην Μαρκό και θέλει ουσιαστικά να κλείσει την καριέρα του στην Δόξα. 
- Ο 26χρονος εξαιρετικός στόπερ Ανδρέας Σαλάκου, που έπαιζε στο Ρούφ και παλαιότερα στο Κορωπί. Με θητεία ακόμη στην Καβάλα και τον Σαρωνικό Αιγίνης. 
- Ο 21χρονος ταλαντούχος επιθετικός Γιάννης Γκαβασιάδης, από την Μαρκό και παλαιότερα παίκτης του Εθνικού Αστέρα, γιος του γνωστού βετεράνου Γιώργου Γκαβασιάδη, του Ολυμπιακού. 
- Ο 26χρονος ταχύτατος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γαλάνης, από το Κορωπί, με παλαιότερη πολυετή προσφορά στην Δόξα, ενώ αγωνίσθηκε και στον Αήττητο. 
- Ο 28χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Μυλωνάς, από ομάδα της Ευβοίας, που παλαιότερα είχε αγωνισθεί και στο Κορωπί. 
- Ο 24χρονος πλάγιος μπακ-χαφ Γιάννης Φουστέρης, από την Μαρκό. 
- Ο 17χρονος μέσος Κώστας Λάμπρου από τον Φοίβο Βάρης. 
- Ο 27χρονος μέσος Ιορδάνης Παπαδόπουλος από τον Φοίβο Βάρης. 
Έπονται και άλλα ηχηρά ονόματα για την συμπλήρωση μιας αξιόμαχης 28άδας παικτών. 
* Το πρόγραμμα φιλικών αγώνων προετοιμασίας έχει ως εξής: 
Τετάρτη 21/8: Με Χαλάνδρι. 
Κυριακή 25/8: Με Μάχη Μαραθώνος.
Τετάρτη 28/8: Μ Ολυμπιακό Λαυρίου. 
Κυριακή 1/9: Με Λαυρεωτική. 
Τετάρτη 4/9: Με Άρη Βούλας. 
Πέμπτη 5/9: Με Ηλυσιακό. 
Κυριακή 8/9: Με Αρτέμιδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money