Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ





Μεγάλη επιτυχία είχε ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων Παλληνιακού με εκείνους του Παναθηναϊκού, που αργάνωσε ο Παλληνιακός στο στάδιο Παλλήνης την Μ. Δευτέρα 29/4, με πρωτοβουλία της διοίκησης του κ. Μερτύρη.
Ήταν μια εκδήλωση ανθρωπιάς, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του οικοτροφείου για άτομα με βαριά στέρηση «Άγιοι Ανάργυροι», που εδρεύει στην Παλλήνη.
Οι βετεράνοι παίκτες των δύο ομάδων φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, καθώς οι φίλαθλοι της Παλλήνης υποστήριζαν και τις δύο πλευρές!
Το ματς έληξε ισόπαλο 3-3 και ο πρόεδρος του Παλληνιακού κ. Μερτύρης συμμετείχε, έχοντας μια ασίστ!
Για τον Παναθηναϊκό «μίλησαν» οι θρύλοι της ομάδας, Μίμης Δομάζος και Κριστόφ Βαζέχα.
Οι θεατές απόλαυσαν θέαμα και θυμήθηκαν το σπουδαίο ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι παλαίμαχοι στην εποχή τους… Ο Παλληνιακός είχε καλέσει μαθητές των σχολείων της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, υποστηρίζοντας και εμψυχώνοντας τις ομάδες.
Την εκδήλωση κάλυψε ειδησεογραφικά ο ΑΝΤ1, στο κεντρικό του τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων. Στις δηλώσεις τους οι οργανωτές του αγώνα δήλωσαν:
Τάκης Μερτύρης (πρόεδρος Παλληνιακού): «Στις δύσκολες μέρες που διάγουμε, τέτοιες εκδηλώσεις είναι ό,τι καλύτερο για τον τόπο και για τον σύλλογό μας».
Μίμης Δομάζος: «Αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης της δικής μας ομάδας παλαιμάχων. Πάντοτε, όπου μας καλέσουν, πηγαίνουμε και παίζουμε. Για καλούς σκοπούς και για να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας».
Κριστόφ Βαζέχα: «Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για τέτοιες εκδηλώσεις και φιλικά παιχνίδια. Άλλωστε είναι μια ευκαιρία και για εμάς, να βρισκόμαστε κάπου – κάπου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money