Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 1–6



Έκπληξη αποτέλεσε η ευρεία εκτός έδρας νίκη (6-1) της Άνοιξης στο Γραμματικό! Μάλιστα, το σκορ ήλθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, διότι στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν την σέντρα ελάχιστες φορές ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν ακόμη και με 4-0! 
Όμως στο β’ μέρος ο Ραμνούς ήταν κακός, έμεινε με 10 παίκτες, και η Άνοιξη σε κάθε ευκαιρία που δημιούργησε πέτυχε κι ένα γκολ, οπότε έφθασε στο 6-1!
Το σκορ άνοιξε υπέρ των γηπεδούχων (1-0) ο Αμάτι στο 9’. Ο Σταυρόπουλος στο 40’ ισοφάρισε 1-1. Με την έναρξη του β’ 45λέπτου (50’) ο Μαπάκης έκανε το 1-2 και στο 64’ απεβλήθη ο Ματέρης επειδή κλώτσησε αντίπαλο! 
Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην Άνοιξη, η οποία εδραίωσε την ανωτερότητά της και σημείωσε 4 ακόμη τέρματα με τους Λιγωμένο (74’), Κυριάκη (80’) και τον Μαπάκη (84’ και 91’), που πέτυχε χατ-τρικ.
Διαιτητές: Καραθανάσης, Γ. Βεντούρας – Δ. Βεντούρας.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέλλας, Βλασσόπουλος (78’ Σαββανίδης), Καλαθάκης, Στάσης, Ματέρης, Δ. Κόλλιας, Σαμανίδης (57’ Φαραντάκης), Αμάτι, Ζούπα, Μήτσης, Ντούρας.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Γιομπάδαλης, Κολώτας, Σταυρόπουλος (59’ Κυριάκης), Δ. Δεσύλλας, Μαπάκης, Μπουσδέκης (34’ Μπιτζηλαίος), Λιγωμένος, Νίκας (46’ Κατσούλης), Δαρζέντας, Νικολάου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money