Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΘΥΕΛΛΑ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ



Η Θύελλα Ραφήνας παίζει σήμερα το απόγευμα (ώρα 5 μ.μ.) τον τρίτο αγώνα μπαράζ στο πλαίσιο του 11ου ομίλου για άνοδο στη νέα Γ’ εθνική κατηγορία. Οι παίκτες της διαθέτουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού έχουν σημειώσει δύο νίκες, την πρώτη αγωνιστική επί του Αττάλου και την δεύτερη αγωνιστική -ένα μεγάλο διπλό- στη Ρόδο επί του Φοίβου Κρεμαστής. Αναζητεί ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρήσει το προβάδισμα που δημιούργησε στην βαθμολογία… Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν έχουν αναφερθεί.

Ο Π.Α.Ο. Λουτρακίου υποδέχονται την πρωτοπόρο του ομίλου Θύελλα στο Θώδειο στάδιο, μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον Άτταλο στο Μεγάλο Πεύκο, κι αφού είχαν νικήσει γηπεδούχοι στην πρεμιέρα τον Φοίβο. Επιζητούν νίκη, για να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρώτης θέσης, που οδηγεί στη νέα Γ’ εθνική.

Πάντως οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Κορινθίας δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματισμένο έμπειρο παίκτη τους Σωκράτη Πέτρου. Για να γίνει απολύτως κατανοητή η απώλεια του Σ. Πέτρου στους μη γνωρίζοντες, πέρα από την αγωνιστική του παρουσία, τον ρόλο του μέσα στην ομάδα και την εμπειρία του, πρέπει να γίνει σύντομη αναφορά στο δυναμικό της ομάδας. Το ρόστερ με το οποίο αγωνίζεται το Λουτράκι στα μπαράζ, αποτελείται από 12 ενήλικες ποδοσφαιριστές (σήμερα 11 πλέον) και 14 ανήλικους! Δύο εξ αυτών είναι γεννημένοι το 1995, άλλοι δύο το 1996, εννέα του 1997 και ένας του 1998!

Ο τεχνικός του Λουτρακίου, παλιός παίκτης του Ωρωπού και πρώην προπονητής του Νικολακάκη Νίκος Μεσολόγγης, κάνει τα σχέδιά του χωρίς τον Πέτρου, που υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση! Άλλα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν αφού κάποιες μικροενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Ζερβός μετά τον αγώνα με τον Άτταλο, δεν δημιουργούν ανησυχία. Οι παίκτες του Λουτρακίου γυμνάσθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Όπως έπραξε και πριν από το παιχνίδι στη Νέα Πέραμο, ο κ. Μεσολόγγης δεν ανακοίνωσε 18άδα. Θα παίξει με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Πυλαρινό και Σιδηρόπουλο, από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.



Εκδρομή στο Λουτράκι

Μεγάλη κινητικότητα και ενδιαφέρον παρατηρείται στις τάξεις των φίλων των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν μεγάλη συμπαράσταση από φίλους τους. Το Δ.Σ. του συλλόγου απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του Λουτρακίου και γενικότερα της Κορινθίας, για να παρευρεθούν σήμερα Κυριακή στην αναμέτρηση και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, όλοι ελπίζουν ότι το Θώδειο στάδιο θα ζήσει παλιές μεγάλες στιγμές του, σε ότι αφορά την προσέλευση των θεατών. Η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου, διότι και η ομάδα της Ραφήνας αναμένεται να έχει την συμπαράσταση 150 περίπου φίλων της. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, η Θύελλα οργάνωσε εκδρομή στο Λουτράκι! Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, στις 3 το μεσημέρι θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Διασταύρωση Ραφήνας, με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ, για όσους πρόλαβαν να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους. 


ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
11oς ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5:
Θώδειο στάδιο Λουτρακίου, ώρα 17.00: Π.Α.Ο. Λουτρακίου – Θύελλα Ραφήνας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ – ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ). 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΓΚΑΚΙΩΤΗΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ).
Γήπ. Ν. Περάμου, ώρα 17.00: Άτταλος Ν. Περάμου – Φοίβος Κρεμαστής Ρόδου
ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Κ. ΒΛΑΧΟΣ – ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ). 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money