Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΡΗ




Όπως προβλέψαμε από την περασμένη Κυριακή 26/5, η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ εκδήλωσε επίσημα την θέση της, στηρίζοντας στην πράξη την σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ. 
Πιστός στις θέσεις και αντιλήψεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΠΟ κι έστειλε χθες Δευτέρα επιστολή συμπαράστασης προς την διοίκηση Σαρρή, απαντώντας στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των Ε.Π.Σ. Κιλκίς και Ηρακλείου, που ζητούν την έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης και συζητούνται σήμερα Τρίτη 28/5 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Με την επιστολή της η ΕΠΣΑΝΑ δηλώνει ότι βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό της υπό τον κ. Σαρρή διοίκησης της ΕΠΟ, αφήνοντας μακριά από το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής κάποιες εντυπώσεις που παρ’ ολίγον να δημιουργηθούν από την αναφορά του ονόματος του παράγοντα Δημήτρη Γιαρένη, μεταξύ των προτεινομένων από τους προσφεύγοντες ως μέλος, σε πιθανό διορισμό διοικούσας επιτροπής στην Ομοσπονδία!
Γεγονός είναι ότι μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, ο κ. Γιαρένης «αναδιπλώθηκε» διαδίδοντας σε γνωστούς και φίλους, ότι δεν εγνώριζε τίποτα περί της αναφοράς του ονόματός του στην δικαστική υπόθεση…
Σταθερός και αποφασιστικός στις προθέσεις του, ανεξάρτητα με τις διάφορες διαθέσεις σωματειακών παραγόντων (που στην πλειοψηφία τους συνέκλιναν στην ίδια απόφαση), ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κατόπιν επικοινωνίας με τα διοικητικά στελέχη της Ένωσης, προχώρησε χωρίς ενδοιασμό στην σύνταξη και αποστολή της επιστολής προς την ΕΠΟ, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και κατανόησης των προβλημάτων που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες, μεταξύ των δύο πλευρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money