Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 1–3


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΑΛΟ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ


Πιο σοβαρός και αποτελεσματικός στο  παιχνίδι του ο Φοίβος Κρεμαστής, σημείωσε την πρώτη του νίκη στο τουρνουά των μπαράζ για την Γ’ εθνική, μέσα στο γήπεδο της Νέας Περάμου, με 3-1 επί του τοπικού Αττάλου! Τώρα και οι δύο ομάδες βλέπουν με το …ματοκυάλι το όνειρο της ανόδου! 
Ο Άτταλος είχε και πάλι αμυντικά προβλήματα, που επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους από την Ρόδο να προηγηθούν δύο φορές στο σκορ. Ήταν μόλις το 4’ όταν ο Μαθιός με πλασέ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα, καθώς στο 12’ ο Μονέ «ταλαιπώρησε» τους αμυντικούς, κι από πολύ πλάγια θέση έκανε το 1-1.
Στο 30’ και πάλι ο Μαθιός έδωσε προβάδισμα στον Φοίβο, εκμεταλλευθείς λάθος των κεντρικών αμυντικών του Αττάλου (1-2). Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου (41’), ο Κουσίδης έχασε διπλή ευκαιρία να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας Λουτριώτης, απέκρουσε την τελική προσπάθεια του επιθετικού.
Στο β’ ημίχρονο ο προπονητής του Αττάλου Χάρης Κουστέρης, επιστράτευσε τον τραυματία αλλά έμπειρο αμυντικό Στεφανή, για να βελτιώσει την άμυνα της ομάδας του, αλλά οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του δεν διέθεταν την ψυχραιμία και το «καθαρό μυαλό» προκειμένου να γίνονταν απειλητικοί απέναντι στην άμυνα διπλής ζώνης του Φοίβου, που -επιπλέον- ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.
Έτσι, στο 79’ ο Τζιβίλογλου «κεραυνοβόλησε» από 30 μέτρα τον Μιχελή, διαμορφώνοντας το 1-3. Οι χλιαρές προσπάθειες των Καραμπλάκα, Μονέ Στρατάκη και Δουληγέρη στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού από την πλευρά του Αττάλου, δεν βρήκαν στόχο και το 1-3 παρέμεινε.
Διαιτητές: Κρητικός, Κ. Βλάχος – Τσαγγάρης (Θεσσαλίας).
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Γκουτσούλας, Καλαϊτσίδης, Κιρίτσι (66’ Δουληγέρης), Κουσίδης (78’ Πέγκος), Τζελάι, Καραμπλάκας, Μονέ, Στρατάκης, Καραμανίδης (46’ Στεφανής).
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Μπιλιάς (67’ Σ. Ορφανίδης), Αξιώτης, Φωτεινής, Σπετίμ, Τζιβίλογλου (89’ Γιαννικάκης), Θεοδοσίου, Γκινής, Δελαπόρτας, Μαθιός (77’ Καρύκης), Ν. Ορφανίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money