Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ




Η ομάδα νέων του Αχαρναϊκού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΑΝΑ αφού στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης λύγισε δύσκολα την μαχητική και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα Μάχη Μαραθώνος με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ζωγράφος (82') και Σιδηρόπουλος (90').

Το παιχνίδι εξελίχθηκε νευρικό κι από τις δύο πλευρές στο ουδέτερο γήπεδο της Ραφήνας, το Σάββατο 11/5, μπροστά σε 600 περίπου θεατές.

Ο Αχαρναϊκός πανηγύρισε τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου αλλά η Μάχη, που είχε πρωτοβουλία στις κινήσεις για μεγαλύτερο διάστημα, έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και διαμαρτύρεται για την ακύρωση ενός τέρματος στο β’ ημίχρονο (ως φάουλ), όπως και για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ υπέρ της (και αποβολή του παίκτη που το έκανε), στις αρχές του αγώνα!

Όμως τα γκολ που πέτυχαν οι πρωταθλητές ήταν «χάρμα ιδέσθαι»… Και προήλθαν από αμυντικά λάθη παικτών της Μάχης, που εκμεταλλεύθηκαν οι ευέλικτοι επιθετικοί του Αχαρναϊκού!

Είναι γεγονός ότι ο νεαρός και φέρελπις διαιτητής Ζαχαρόπουλος (Φαμέλης – Χόικας), υπέπεσε σε σοβαρά λάθη.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Θεοφανίδης, Γ. Καλαμιώτης, Κτιστάκης, Βαμβάτσικος, Πάπα, Συρανίδης (67’ Μαγδαληνός), Σ. Καραγιαννίδης (57’ Κολονέρος), Αναγνώστου (84’ Νιφταλίεβ), Θεοδώρου, Μ. Καραγιαννίδης (78’ Δ. Σιδηρόπουλος), Ζωγράφος (89’ Σαμαράς).

ΜΑΧΗ: Π. Κοροβέσης, Καραχότζας (74’ Μέξι), Καλλιακούδας, Χατζηπέτρος, Κατούντας, Καραλής, Καρακοζίδης (88’ Παρούσης), Καχόπουλος, Κληρονόμος, Α. Κοροβέσης, Α. Σένε. 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money