Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ



Ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ανδρών περιόδου 2013-2014, συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, την περασμένη Τρίτη 28/5. Αρκετά μέλη, όπως ο γενικός γραμματέας Θωμάς Ρούσσης (μαζί με τον Γιώργο Νικολάου), ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Δεστούνης και ο πρώην γενικός γραμματέας Γρηγόρης Αποστολίδης, έκαναν προτάσεις με διάφορους τρόπους διεξαγωγής, κυρίως της Β’ κατηγορίας, η οποία –όπως επισήμαναν όλοι- χρειάζεται την μεγαλύτερη προσοχή, ώστε να εξορθολογισθεί ο αριθμός των ομάδων που αγωνίζονται σ’ αυτή.
Όλοι συμφώνησαν ότι η Α’ κατηγορία δεν πρέπει να πειραχθεί και να παραμείνει με 16 ομάδες αλλά στο τέλος επικράτησε η άποψη του υποβιβασμού 3 ομάδων (αντί των 2 που ίσχυε μέχρι σήμερα) από την Α’ στην Β’ κατηγορία.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Β’ κατηγορία θα διεξαχθεί εφέτος με την συμμετοχή 25 ομάδων, χωρισμένων σε δύο ομίλους των 12 και 13, κατόπιν κληρώσεως. Στην κατηγορία θα παραμείνουν οι 9 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και θα υποβιβασθούν στην Γ’ κατηγορία οι υπόλοιπες, ώστε να δημιουργηθεί ένας όμιλος των 18 ομάδων για την περίοδο 2014-2015.
Οι υπόλοιπες ομάδες θα μετάσχουν στην Γ’ κατηγορία.
Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων ανδρών θα είναι έτοιμες πριν από την Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ.

1 σχόλια:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2013-14 ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑΝΑ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Η ΟΧΙ;

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money