Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ: ΜΑΧΗ – ΘΥΕΛΛΑ 1–0



Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, όπου η Μάχη Μαραθώνος νίκησε την Θύελλα Ραφήνας 1-0 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 10’ με απευθείας άπιαστο κτύπημα φάουλ ο Σένε, που έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Πάντου!

Στο α’ ημίχρονο η υπεροχή της Μάχης ήταν εμφανής, με χαμένες μεγάλες ευκαιρίες από τους Κληρονόμο και Καχόπουλο… Στο β’ 45λεπτο η Θύελλα «βγήκε» μπροστά και είχε δοκάρι με τον Μπαϊρακτάρη στο 80’ και εξαιρετική ευκαιρία με τον Ντόντι στο 84’. Στο ενδιάμεσο διάστημα, ο τερματοφύλακας Πάντος έσωσε δύο φορές την εστία του σε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Μάχης.

Διαιτητές: Λάμπρου, Δ. Τζαφόλιας – Πολυχρονιάδης. Απέβαλαν τον παράγοντα της Θύελλας Α. Γεωργιάδη στο 38’ για εξύβριση και τον Παιδή της Μάχης στο 95’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΜΑΧΗ: Π. Κοροβέσης, Καραχότζας, Παιδής, Χατζηπέτρος, Κατούντας, Καραλής, Καρακοζίδης (89’ Μέξι, 94’ Αγουρίδης), Καχόπουλος (74’ Καλλιακούδας), Κληρονόμος (87’ Σελαμάι), Α. Κοροβέσης, Α. Σένε.

ΘΥΕΛΛΑ: Γ. Πάντος, Γεωργιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Κοντογιάννης (29’ Τσαντουλής, 70’ Α. Μπαϊρακτάρης), Φρίγγης, Καρασερίδης (86’ Μπουντάκης), Πετράι, Αλέφαντος, Θανόπουλος, Ράσα, Ντόντι.

1 σχόλια:

g-zegg είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΑΓΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.
ΣΚΟΥΒΑΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money