Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ



Την ερχόμενη Δευτέρα 27/5 θα συγκροτηθεί σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Αήττητου Σπάτων, το οποίο εξελέγη προχθές το βράδυ μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν τα μέλη του συλλόγου, που –κατά βάση- είναι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Με πρόεδρο της Γ.Σ. τον κ. Γιώργο Λύγκο, ψηφίσθηκαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. που αποδέχθηκαν να αναλάβουν τον Αήττητο, ώστε να βγει από την διοικητική αδυναμία που πέρασε την τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του στην Β’ κατηγορία.

Στους εκλεγέντες, ως αναπληρωματικός, περιλαμβάνεται και ο απελθών πρόεδρος κ. Γιάννης Γιαννάκης, ο οποίος θα βοηθήσει όσο και όπως μπορεί.

Τις εργασίες της γενικής συνέλευσης του Αήττητου απασχόλησε και η επιστολή που έστειλε η απελθούσα διοίκηση του συλλόγου στην ΕΠΣΑΝΑ, ζητώντας να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Α’ κατηγορίας και υποστηρίζοντας ότι έχει έννομο συμφέρον σε περίπτωση τιμωρίας του Νικηφόρου! 
Όμως, η επικύρωση της βαθμολογίας έχει γίνει από την πρώτη (μετά την λήξη του πρωταθλήματος) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, προκειμένου να μετάσχει η Θύελλα Ραφήνας στους αγώνες μπαράζ της ΕΠΟ για την νέα Γ’ εθνική… 
Υπήρξε προβληματισμός μεταξύ των μελών για το κατά πόσο πρέπει να επιμείνει σε τέτοιες άκαιρες απόψεις και ενέργειες η νέα διοίκηση, η οποία σε κάθε περίπτωση θα προφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας των Σπάτων, ώστε να επανέλθει το συντομότερο στις μεγάλες κατηγορίες.

1 σχόλια:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είπε...

ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money