Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΜΠΑΡΑΖ: Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ



Η 28μελής αποστολή της Θύελλας Ραφήνας βρίσκεται στην Ρόδο από χθες το βράδυ, για τον κρίσιμο σημερινό (Τετάρτη 15/5) αγώνα με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Δωδεκανήσου Φοίβο, στο γήπεδο Κρεμαστής, ώρα 4 μ.μ., στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης για την Γ’ εθνική (11ος όμιλος).
Την αποστολή, στην οποία συμμετέχουν εκτός από τους 18 ποδοσφαιριστές, μέλη της διοίκησης, φίλοι - χορηγοί της ομάδας και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο εκπρόσωποι του Φοίβου Κρεμαστής. 
Με την πρωινή πτήση (ώρα 11), αναμένεται να μεταβεί  στη Ρόδο και μικρή ομάδα φιλάθλων της Θύελλας, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Χαράλαμπο Μπήλιο.
Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, μετά την εντυπωσιακή νίκη 4-1 επί του Αττάλου Ν. Περάμου, οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ στοχεύουν σε νέο καλό αποτέλεσμα, που θα τους κρατήσει στην πρώτη (μοναδική που οδηγεί στην ανώτερη κατηγορία) θέση της βαθμολογίας του ομίλου, ενώ οι «νταμπλούχοι» Δωδεκανήσου θα επιδιώξουν να φθάσουν στο «τρίποντο» για να «ρεφάρουν» το αποτέλεσμα στο Λουτράκι.
Στο περιβάλλον του Φοίβου επικρατούν ανάμεικτα συναισθήματα για την ήττα με 3-2 στο Λουτράκι.
Από την μία, υπάρχει απογοήτευση γιατί η ομάδα άργησε να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει έγκαιρα όταν έμεινε πίσω στο σκορ, όπως και για την αντιμετώπιση που είχε από την διαιτησία, καθώς σε κρίσιμες φάσεις οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν.
Από την άλλη, η τεχνική ηγεσία έμεινε ικανοποιημένη από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μετά το 3-0 και πέτυχαν δύο γκολ, που ίσως αποδειχθούν πολύτιμα στη συνέχεια…
Αναμένεται να αγωνισθεί κανονικά από την αρχή ο Γιώργος Δελαπόρτας, ο οποίος επανεμφανίσθηκε στο Λουτράκι, μετά από αρκετό καιρό, με καλή εμφάνιση. Οι τεχνικοί της ομάδας Σάββας Ορφανίδης και Μιχάλης Χαρίτος είναι προβληματισμένοι με την απουσία του τερματοφύλακα Τίμου Λουτριώτη, που αποβλήθηκε στο Λουτράκι και αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την ομάδα της Ρόδου, δεδομένης της διαφοράς εμπειρίας και ποιότητας που υπάρχει με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα! Επίσης, σοβαρό πρόβλημα αποτελεί και η απουσία του τραυματία Τζαφέρη.
Οι Κρεμαστενοί ισχυρίζονται ότι κρατούν την τύχη στα «χέρια τους» και δηλώνουν ότι θα «τα δώσουν όλα» για τους 3 πολύτιμους βαθμούς, ώστε να μπουν δυνατά στο παιχνίδι της πρωτιάς και της ανόδου. Άλλωστε, ελπίζουν στην βοήθεια του κόσμου τους, που έχουν καλέσει να γεμίσει το γήπεδο και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη τους!
Ο διαιτητής Σπύρος Μιχελής από τον Πειραιά ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα, με βοηθούς τους Παπανδριόπουλο και Τζιλίρη, του ιδίου συνδέσμου.

* Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 11ο όμιλο των μπαράζ:
Γήπ. Κρεμαστής, ώρα 16.00: Φοίβος Κρεμαστής – Θύελλα Ραφήνας
Διαιτητές: Μιχελής, Παπανδριόπουλος, Τζιλίρης (Πειραιώς).
Γήπ. Νέας Περάμου, ώρα 17.00: Άτταλος Ν. Περάμου - ΠΑΟ Λουτρακίου
Διαιτητές: Τζοβάρας, Δουδούμης, Καραγιάννης (Φθιώτιδος).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)
1. Θύελλα Ραφήνας  1-0-0  4-1     3
2. ΠΑΟ Λουτρακίου  1-0-0  3-2     3
3. Φοίβος Κρεμαστ.  0-0-1  2-3     0
4. Άτταλος Ν.Π.        0-0-1  1-4     0




Η ΕΠΟ τίμησε τον Φοίβο
Όπως είχε αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, στην ανάπαυλα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος (Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιὠργος Σαρρής τίμησε τους προέδρους του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου και του Ίκαρου Σάμου. Τον λόγο, σας τον θυμίζουμε από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, που αναδημοσιεύουμε: 
«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του 20χρονου Φίλιππου Δελαπόρτα και 
στο σωματείο Φοίβος Κρεμαστής, του οποίου 
ήταν ποδοσφαιριστής, για 
τον άδικο χαμό του.
Επίσης, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και 
στους οικείους του νεαρού Γιάννη Τζιβίλογλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του σωματείου Φοίβος Κρεμαστής προς την Επιτροπή Κυπέλλου, στον αγώνα του με αντίπαλο τον ΠΑΣ Ίκαρος Σάμου, της 10/4/2013 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών (σ.σ. διεξήχθη στο γήπεδο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας), θα παραταχθεί με δέκα ποδοσφαιριστές για να τιμήσει τη μνήμη του Φίλιππου Δελαπόρτα.
Από την πλευρά του και το σωματείο ΠΑΣ Ίκαρος Σάμου, αποφάσισε να παρατάξει και αυτό δέκα αντί έντεκα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Φίλιππο Δελαπόρτα και να τηρήσει το «ευ αγωνίζεσθαι».
Η Ε.Π.Ο., έστω και σε αυτή τη δύσκολη και φορτισμένη για όλους στιγμή, οφείλει να συγχαρεί δημόσια και τα δύο σωματεία για την συμπεριφορά τους, η οποία καταδεικνύει τη δύναμη του ποδοσφαίρου να ενώνει και όχι να χωρίζει. Για τον λόγο αυτό θα τιμήσει τα δύο σωματεία για την πράξη τους, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 11/5/2013 στο ΟΑΚΑ.
Επιπλέον, με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου, θα τηρηθεί πριν από την έναρξη όλων των παιχνιδιών της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (10/4/2013) ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Φίλιππου Δελαπόρτα».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money