Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Η ΘΥΕΛΛΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΤΤΑΛΟ




Η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας ανοίγει την αυλαία των αγώνων κατατάξεως για την Γ’ εθνική την Κυριακή 12/5 (ώρα 5 μ.μ.) στο γήπεδό της, με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Άτταλο Νέας Περάμου, στο πλαίσιο του 11ου ομίλου που όρισε η ΕΠΟ, για την ανάδειξη μιας ομάδας που θα προβιβασθεί στη νέα Γ’ εθνική κατηγορία.
Οι παίκτες της Θύελλας περιμένουν ανυπόμονοι αυτούς τους αγώνες, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσουν. Η πρεμιέρα με τον Άτταλο είναι καθοριστική για την συνέχεια του μικρού αυτού πρωταθλήματος. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με ελάχιστα προβλήματα και όλοι δείχνουν έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα. Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο Αριστ. Μάγειρας, με βοηθούς τους Στ. Ρουμπή και Κων. Κωνστάντιο, άπαντες από την Εύβοια. Παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Νάσκος (Αργολίδος).

* Στον άλλο αγώνα του ομίλου, που θα διεξαχθεί στο Θώδειο στάδιο Λουτρακίου, την Κυριακή στις 4 μ.μ., ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Κορινθίας Π.Α.Ο. Λουτρακίου υποδέχεται τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Φοίβο Κρεμαστής Ρόδου. Διαιτητές ορίσθηκαν οι Αθηναίοι Στ. Ιωσηφίδης, Δημ. Σαμοΐλης και Κων. Δεληθεοδωρής. Παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Λαγός (Αχαΐας).

Ο ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημιών «Άτταλος» ιδρύθηκε το 2001, με έδρα του συλλόγου την Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο). Διαθέτει ανδρικό, γυναικείο και τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου. 
Το ανδρικό τμήμα προβιβάσθηκε στην Α’ τοπική κατηγορία την περίοδο 2005-2006. Από τα τμήματα υποδομών, το παιδικό πήρε το πρωτάθλημα της περιόδου 2001-2002 στην ΕΠΣ Πειραιώς και το εφηβικό της περιόδου 2005-2006 στην Δυτική Αττική ενώ διαθέτει και τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική γυναικών της ΕΠΟ.
Το 2011 και το 2012 ο Άτταλος έπαιξε στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, όπου ηττήθηκε από τον Αστέρα Μαγούλας και τον Μανδραϊκό αντίστοιχα.
Το δυναμικό της ανδρικής ομάδας: Κουνελάκης, Καλαϊτζίδης, Τζαφέρης, Πέγκος, Στεφανής (5 γκολ), Μαζιώτης (6 γκολ), Καραμπλάκας (3 γκολ), Κουσίδης (3 γκολ), Στρατάκης (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 21 γκολ), Μονέ (12 γκολ), Ζωγράφος, Τζελάι (8 γκολ), Δουληγέρης (7 γκολ), Χωραβάτης, Γκουτσούλας, Κατσάφαρος, Αριστόπουλος, Λιούνης, Μπάμπαλης, Κυρίτσι, Τσαούσης, Καραμανίδης.
Με πρόεδρο τον Γιάννη Σεβαστή και προπονητή τον Χάρη Κουστέρη, ο Άτταλος κατέκτησε αήττητος το εφετινό πρωτάθλημα. Η κορυφή της τελικής βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ (σε 26 αγώνες):
            ΟΜΑΔΕΣ                 Ν  Ι  Η  ΤΕΡΜ.   ΒΑΘ.
1. Άτταλος Ν. Περάμου       24–2–0   79–14   74
2. Ελευσινιακός 2004          22–2–2   73–16   68
3. Ακράτητος Α. Λιοσίων     21–4–1   83–9     67
4. Πυρρίχιος Ασπροπ.        14–3–9   47–33   45 

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ 2012-13

2 σχόλια:

anentaxtos είπε...

Να ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία αύριο στην Θύελλα

K.Μ είπε...

Θύελλα στα εύκολα, ΘΥΕΛΛΑΡΑ στα δύσκολα.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money