Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–1




Με το γνωστό παιχνίδι αναμονής και έντονης κινητικότητας που παίζει συνήθως η Θύελλα, πέτυχε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδου, που μπορεί ακόμη και την άνοδο να της δώσει, αν κερδίσει τις υπόλοιπες εντός έδρας συναντήσεις της. Ίσως αυτή ήταν η πιο σοβαρή δοκιμασία των πρωταθλητών ΕΠΣΑΝΑ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή στο Λουτράκι την ομώνυμη τοπική ομάδα, σε ένα ακόμη κρίσιμο αγώνα κατάταξης για την Γ’ εθνική.

Η Θύελλα έπαιξε όπως και με τον Άτταλο. Ο Φοίβος διατήρησε ελαφρά ανούσια υπεροχή στο α’ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε σε καμιά περίπτωση να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα Κατσιούλη. Κατά την αποχώρηση των παικτών στα αποδυτήρια, μετά την λήξη του πρώτου 45λέπτου, κάποιος από την εξέδρα πέταξε μια …καρέκλα στον Τσέλιο, ο οποίος την δέχθηκε στο κεφάλι! Ο τοπικός παρατηρητής αγώνα δεν ανέφερε λεπτομέρειες του γεγονότος στο φύλλο αγώνα!

Οι παίκτες της Θύελλας μπήκαν πεισμωμένοι στο β’ ημίχρονο και επέβαλαν σιγά-σιγά τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, καθώς ο νεαρός μέσος των γηπεδούχων Δελαπόρτας, που οδηγούσε μέχρι τότε την ομάδα του, έχασε τις δυνάμεις του… Στο 78’ ο Μουτζακάς, αμαρκάριστος στην περιοχή, σημείωσε με κεφαλιά το γκολ της συνάντησης που έδωσε τη νίκη στην Θύελλα. Όλη την παραγωγική δουλειά, την έκανε πάλι ο πολυτάλαντος Αλέξανδρος Χαρακτίδης, με τις εντυπωσιακές εκτελέσεις του στα «στημένα»!



Φάσεις και γκολ

3’: Καλή σέντρα από πλάγια του Χαρακτίδη, πέρασε ανεκμετάλλευτη.

9’: Ο Φοίβος κέρδισε φάουλ στο κέντρο της άμυνας, έξω από την περιοχή. Εκτέλεσε ο Δελαπόρτας, άουτ.

15′: Ο Μαθιός πήρε την μπάλλα έξω από την περιοχή, την έστρωσε στον Γκινή, ο οποίος σούταρε αλλά ο Κατσιούλης απέκρουσε σταθερά. Πάντως, το παιχνίδι εξελίσσεται μοιρασμένο, κυρίως στο χώρο του κέντρου.

22’: Δύο συνεχόμενα κόρνερ υπέρ του Φοίβου, πέρασαν ανώδυνα για την Θύελλα.

25’: Άρχισε να πιέζει ο Φοίβος και πλασέ επιθετικού του κατέληξε άουτ.

31′: Εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη, ο Λαμάι πήρε κεφαλιά, ο Θεοδοσίου έκανε μονοκόμματο σουτ, απέκρουσε Κατσιούλης και στην εξέλιξη της φάσης, προ κενής εστίας, ο Μαθιός έβγαλε την μπάλλα άουτ.

35’: Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι γηπεδούχοι διατηρούν ελαφρά υπεροχή αλλά ο Χαρακτίδης αποτελεί πηγή κινδύνων στις αντεπιθέσεις.

Το ημίχρονο έληξε 0-0 και μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του, οπαδοί του Φοίβου μπήκαν στο γήπεδο κι επιτέθηκαν στους παίκτες της Θύελλας, οι οποίοι έφυγαν τρέχοντας στα αποδυτήρια.

Μόνο ο Τσέλιος δεν πρόλαβε και δέχθηκε επίθεση από ομάδα οπαδών, που τον κτύπησαν στο κεφάλι. Οι παράγοντες της Θύελλας ζήτησαν την επέμβαση της Αστυνομίας (δεν υπήρχε σοβαρή παρουσία αστυνομικής δύναμης) για την εξασφάλιση της σωματικής τους ακεραιότητας!

Με 5λεπτη καθυστέρηση άρχισε το β’ ημίχρονο και ο Τσέλιος εμφανίσθηκε στον αγωνιστικό χώρο με δεμένο κεφάλι!

Το β' ημίχρονο 
46’: Ο Χαρακτίδης βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Μουτζακά, που έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλλα άουτ.

48′: Μπαλλιά του Δελαπόρτα στον Γκινή στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος έστειλε την μπάλλα παράλληλα προς την εστία.

55′: Κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη, έδιωξε δύσκολα ο Κάικας και τελευταία στιγμή ο Λαμάι απομάκρυνε σε κόρνερ.

78’: 0-1 Καλοκτυπημένο κόρνερ του Χαρακτίδη, καλά πλασαρισμένος στην περιοχή ο Μουτζακάς, με κεφαλιά πέτυχε το πολύτιμο γκολ!

83′: Σε σέντρα του Τζαφέρη από πλάγια, ο Τζιβίλογλου έπιασε κεφαλιά άουτ.

87′: Σουτ του Χαρακτηρίδη απέκρουσε δύσκολα ο Καΐκας.

Διαιτητές: Μιχελής, Παπανδριόπουλος, Τζιλίρης (Πειραιώς). 
ΦΟΙΒΟΣ: Καΐκας, Μπιλλιάς, Αξιώτης, Λαμάι, Τζιβίλογλου, Φωτεινής, Θεοδοσίου (63' Τζαφέρης, 85' λ.τρ. Καρύκης), Γκινής, Γ. Δελαπόρτας, Μαθιός (90’ Σ. Ορφανίδης), Ν. Ορφανίδης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Ντόσκας (63’ Οικονόμου), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος (56’ λ.τρ. Προδρόμου), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (60’ Λάμπρου). 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money