Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/6 Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ




Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 28/5, απεφάσισε την διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της δυνάμεώς της, την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013, ώρα 6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου Holiday Inn (εντός της Αττικής Οδού).
Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων από την Εξελεγκτική Επιτροπή, που αποτελούν οι κ.κ. Παρδάλης, Λεμονής και Νάκας.
* Επίσης, η διοίκηση της Ένωσης ενέκρινε την εκπροσώπησή της από τον πρόεδρο κ. Παπαμακάριο, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου, στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
* Η επιστολή διαμαρτυρίας της Μάχης Μαραθώνος για κακή διαιτησία του κ. Ζαχαρόπουλου στον τελικό του πρωταθλήματος νέων, διαβιβάσθηκε στην Επιτροπή Διαιτησίας.
* Εκδηλώσεις απονομής κυπέλλων και αναμνηστικών μεταλλίων στις 3 ομάδες που προβιβάσθηκαν από την Γ’ στην Β’ κατηγορία, θα πραγματοποιηθούν:
1) Την Κυριακή 2/6 για τον δευτεραθλητή Αφιδναϊκό, στις Αφίδνες (Κιούρκα), μετά από τον φιλικό αγώνα της τοπικής ομάδας με την ΑΕ Ηρακλείου (έναρξη στις 17.30’).
2) Την Τετάρτη 6/6 για τον τριταθλητή Παθιακάκη, στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου, στις 6 μ.μ.
3) Την Κυριακή 9/6 για τον πρωταθλητή Μαύρο Αετό, στο γήπεδο Πολυδενδρίου, στις 6 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money