Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ – Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0-1




Πολύ καλά διαβασμένος ο ΠΑΟ Λουτρακίου έπαιξε έξυπνα, εγκλώβισε τον γηπεδούχο Φοίβο Κρεμαστής και πέτυχε σπουδαία νίκη 1-0, που του επιτρέπει να έχει κάποιες ελπίδες στο …όνειρο της ανόδου! Η ομάδα της Κρεμαστής δεν έχει πλέον καμία ελπίδα διεκδίκησης της προνομιούχου πρώτης θέσης του 11ου ομίλου των μπαράζ. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κρεμαστής παρακολούθησαν ουσιαστικά την «επανάληψη» του αγώνα Φοίβου-Θύελλας Ραφήνας 0-1! Η ήττα ήλθε για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
Το Λουτράκι έδειξε υπομονή και είχε την τύχη να αποφύγει την παραβίαση της εστίας του στο α’ 45λεπτο.
Ο Φοίβος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρ’ ότι στο α’ ημίχρονο διατήρησε την υπεροχή (όπως και στο ματς με τη Θύελλα), δεν είχε τον τρόπο να ολοκληρώσει τις ενέργειές του.
Ακόμη και στο πέναλτυ που κέρδισε στο 11’ ο Γιώργος Δελαπόρτας, όταν ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Τσώκο, το εκτέλεσε ο Τζιβίλογλου και ο τερματοφύλακας Μπέκος απέκρουσε! Επίσης, στο 32' ο Δελαπόρτας έστειλε την μπάλλα από κτύπημα κόρνερ απευθείας στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Λουτρακίου. Αυτές ήταν οι σημαντικότερες φάσεις του ματς για τους Κρεμαστενούς, των οποίων στο β’ ημίχρονο έπεσε κατακόρυφα η απόδοση και το Λουτράκι ήλεγχε την εξέλιξη, χωρίς να απειληθεἰ ιδιαίτερα.
Λογικά ήλθε το 0-1 σε αντεπίθεση, ύστερα από σέντρα του Δημάκη και άπιαστο σουτ εκτός περιοχής του Αποστολάκη στο «Γ» του Λουτριώτη στο 72'.
Σε άλλες φάσεις του αγώνα: Στο 14’ κάθετη πάσα του Δελαπόρτα στον Γκινή, που αστόχησε από θέση τετ-α-τετ! Στο 20’ σουτ του Ζερβού μόλις άουτ. Στο 38’ σουτ του Χρυσαφίδη απέκρουσε σωτήρια ο Λουτριώτης. Στο 43’ ο Μπέκος έσωσε κι άλλο γκολ με την ετοιμότητά του! Στο 52’ κτύπημα φάουλ του Δελαπόρτα λίγο έξω από την περιοχή, ο Μπέκος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 53’ αντεπίθεση του Αποστολάκη και σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Λουτριώτης, και πιο μακριά ο Λαμάι. Στο 57' ο Δελαπόρτας αστόχησε με κεφαλιά από την μικρή περιοχή και πλεονεκτική θέση, άουτ.
Διαιτητές: Τσουκαλάς, Τζάκος – Βασιλάκης (Αθηνών).
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Μπιλιάς, Αξιώτης, Φωτεινής, Λαμάι (80’ Αθανασίου), Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου (72’ Σ. Ορφανίδης), Γκινής, Δελαπόρτας, Μαθιός (74’ Καρύκης), Ν. Ορφανίδης.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Τσουμάνης (64’ Δημάκης), Γκαρμίρης, Τσώκος, Μαυρέλλης, Σπέτσι, Αντωνίου, Ζερβός, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης (79’ Γιαννακούλης), Παινέσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money