Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ


Δημοσιεύουμε πάλι, με περισσότερες λεπτομέρειες, τους τελικούς του πρωταθλήματος νέων: 

ΤΕΛΙΚΟΣ: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–0 


Η ομάδα νέων του Αχαρναϊκού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΑΝΑ αφού στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης λύγισε δύσκολα την μαχητική και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα Μάχη Μαραθώνος με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Ζωγράφος (78') και Σιδηρόπουλος (90'). 
Το παιχνίδι εξελίχθηκε νευρικό κι από τις δύο πλευρές στο ουδέτερο γήπεδο της Ραφήνας, το απόγευμα του Σαββάτου 11/5, μπροστά σε 600 περίπου θεατές. 
Ο Αχαρναϊκός πανηγύρισε τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου αλλά η Μάχη, που είχε πρωτοβουλία στις κινήσεις για μεγαλύτερο διάστημα, έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και διαμαρτύρεται για την ακύρωση ενός τέρματος στο β’ ημίχρονο (ως φάουλ), όπως και για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτυ υπέρ της (και αποβολή του παίκτη που το έκανε), στις αρχές του αγώνα! 

Όμως τα γκολ που πέτυχαν οι πρωταθλητές ήταν «χάρμα ιδέσθαι»… Και προήλθαν από αμυντικά λάθη παικτών της Μάχης, που εκμεταλλεύθηκαν οι ευέλικτοι επιθετικοί του Αχαρναϊκού!


Είναι αλήθεια ότι ο νεαρός και φέρελπις διαιτητής Ζαχαρόπουλος (Φαμέλης – Χόικας), υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Θεοφανίδης, Γ. Καλαμιώτης (84’ Νιφταλίεβ), Κτιστάκης, Βαμβάτσικος, Πάπα, Συρανίδης (67’ Μαγδαληνός), Σ. Καραγιαννίδης (78’ Σιδηρόπουλος), Αναγνώστου, Θεοδώρου, Μ. Καραγιαννίδης (57’ Κολονέρος), Ζωγράφος (89’ Κωνσταντινίδης). Δεν έπαιξαν οι Σαμαράς, Καρπούζης. 
ΜΑΧΗ: Π. Κοροβέσης, Καραχότζας (74’ Μέξι), Καλλιακούδας, Χατζηπέτρος, Κατούντας, Καραλής, Καρακοζίδης (88’ Σελαμάι), Καχόπουλος, Κληρονόμος, Α. Κοροβέσης, Α. Σένε. Δεν έπαιξαν οι Παρούσης, Ζαγάρης, Αγουρίδης, Πρίφτης, Αποστολόπουλος.



ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ 2–1 
Στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος νέων ο Νικολακάκης νίκησε την Θύελλα Ραφήνας 2-1 και αναδείχθηκε τρίτος. 
Ο αγώνας έγινε το πρωί του Σαββάτου 11/5 στο δημοτικό γήπεδο Παιανίας, με διαιτητές τους κ.κ. Ανδρ. Βλάχο, Αντ. Βλάχο και Επ. Λιάππη. 
Ο Νικολακάκης –καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα- προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Νίκα (20’) κα του Ορφανίδη (65’). 
Η Θύελλα μείωσε 2-1 με τον Μπαϊρακτάρη στο 75’. Στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι εξελίχθηκε αμφίρροπο. 
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Σαββίδης, Πανίδης, Στεργιόπουλος, Τσαπανίδης, Τσάτσας, Ορφανίδης (67’ Μιχαηλίδης), Λαζαρίδης, Σμυρναίος (81’ Βλαχαντώνης), Δαμιανίδης, Καβάσης, Νίκας (89’ Μουκάνης). Δεν έπαιξαν οι Μυτιληνάκης, Κάντζος, Μικουτισβίλι, Δουστουρίδης. 
ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Γεωργιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Στάφα (83’ Μαρσέλλος-Μπονάνος), Φρίγγης, Καρασερίδης, Πετράι, Παπαδόπουλος (46’ Μπαϊρακτάρης), Αλέφαντος (75’ Μπουντάκης), Ράσα, Ντόντη (66’ Κοντογιάννης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money