Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ




Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 13/5 η διοίκηση της Μάχης Μαραθώνος, απευθύνει συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητή και αντιπάλους του τελικού του πρωταθλήματος νέων. Ευθέως επιζητεί από την ΕΠΣΑΝΑ να δοθεί περισσότερο βάρος και περαιτέρω αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομών, όπως και των μικτών ομάδων της Ένωσης. Επίσης, αναφέρεται στην ελλιπή εκπροσώπηση των φιναλίστ ομάδων του τελικού νέων στη σύνθεση της αντίστοιχης μικτής της Ένωσης, ενώ χαρακτηρίζει αστοχία τον μη ορισμό αξιολογημένου διαιτητή σε τελικό αγώνα υποδομών και σημαντικό ατόπημα που δεν πρέπει να επαναληφθεί.

          Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης ακολουθεί: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνος, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του συλλόγου καθώς επίσης και στον προπονητή κ. Ανδρέα Σκουβαρά, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος νέων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να φθάσει επάξια στον τελικό. Άξια συγχαρητηρίων ήταν και η εμφάνισή τους στον τελικό αυτόν, καθώς η ομάδα μας αγωνίσθηκε με ιδιαίτερο πάθος και κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Επίσης, απευθύνουμε συγχαρητήρια στον ιστορικό σύλλογο «Α.Ο. Αχαρναϊκός», στους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων του και στον προπονητή τους, για την νίκη τους στον τελικό αλλά και βεβαίως για την συνολική πορεία της ομάδας αυτής. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει στον τελικό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η συνολική παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και η λειτουργία της ομάδας αυτής, αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον τους και βεβαίως αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για τον σύλλογό μας.

          Ο Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνος, εγκαίρως έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στην λειτουργία της ακαδημίας που διατηρεί, κι έχει ενισχύσει σημαντικά τα τελευταία έτη την δράση της. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι ο σύλλογός μας είναι ένας από τους ελάχιστους στην Ανατολική Αττική, που διατηρεί αγωνιστική παρουσία σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων υποδομών της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Αυτό θεωρούμε ότι αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία, κι εμείς αυτό θα συνεχίσουμε να προάγουμε.

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε στο μέλλον να γίνουν προσπάθειες από την διοργανώτρια Ένωσή μας, ώστε να δοθεί περισσότερο βάρος και να υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων υποδομών, όπως και των μικτών ομάδων της Ένωσής μας. Σημειώνουμε ότι αποτελεί μεγάλη ανακολουθία, η ελλιπής εκπροσώπηση των φιναλίστ ομάδων του τελικού νέων, στην σύνθεση της αντίστοιχης μικτής της Ένωσης. Σε κάθε περίπτωση, η αστοχία να ορίσει μη αξιολογημένο διαιτητή σε τελικό αγώνα υποδομών, θεωρούμε ότι αποτελεί σημαντικό ατόπημα και δεν θα πρέπει -κατά την άποψή μας- να επαναληφθεί. Αντίθετα κρίνουμε ότι η Ένωση πρέπει να προβαίνει στο μέλλον σε όλες εκείνες τις ενέργειες και δράσεις, που θα διασφαλίζουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το κύρος και την ομαλή διεξαγωγή ενός τελικού αγώνα υποδομών.

          Κατά την άποψή μας, αυτό είναι το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να φροντίσουν, να διασφαλίσουν και να αναβαθμίσουν. Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Μάχη Μαραθώνος θα συνεχίσει την προσπάθειά του, με αποκλειστικό γνώμονα την αξιόλογη κι επιτυχημένη παρουσία του σωματείου στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κυρίως, όμως, θα εξακολουθήσει να αποτελεί για τα νέα παιδιά της πόλης μας, μία επιλογή για σωστή και οργανωμένη άθληση, στο άθλημα που τους αρέσει, το ποδόσφαιρο». 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money