Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ 3–2




Με νικηφόρο αποτέλεσμα ξεκίνησε την προσπάθειά του στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Κορινθίας ΠΑΟ Λουτρακίου, αφού επικράτησε 3-2 του πρωταθλητή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Φοίβου Κρεμαστής, στο Θώδειο στάδιο. 
Το Λουτράκι προηγείτο στο σκορ με 3-0, μέχρι τα τελευταία λεπτά της συνάντησης αλλά η επιπολαιότητα και η χαλαρότητα από την κούραση, επέτρεψε στον Φοίβο να σημειώσει δύο γκολ στο τέλος και να μειώσει την διαφορά!

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα. 
Οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 20’, όταν ο Αποστολάκης κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο ίδιος. Όμως ο τερματοφύλακας Λουτριώτης απέκρουσε, κρατώντας ανέπαφη την εστία του μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (0-0).

Στην αρχή του β’ ημιχρόνου (47’) το Λουτράκι άνοιξε το σκορ (1-0) με δυνατό σουτ του Μίμη Χρυσαφίδη. Στο 52’ ο Χρυσαφίδης ανετράπη από τον Λουτριώτη. Ο διαιτητής υπέδειξε το νέο πέναλτυ και απέβαλε τον τερματοφύλακα του Φοίβου, την θέση του οποίου πήρε ο Καρύδας. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος ευστόχησε (2-0).

Οι πρωταθλητές Κορινθίας ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και διατήρησαν σαφή εδαφική υπεροχή. Στο 69’ ο Αποστολάκης πέτυχε το 3-0, νικώντας τον Καρύδα!

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι μάλλον είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι της Τετάρτης στη Νέα Πέραμο. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αγωνιστική καθίζηση, που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν δύο τέρματα με τον Γκινή στο 88’ για το 3-1 και με πλασέ του Καρύκη στο 90’ για το 3-2, μετατρέποντας το ματς σε ντέρμπυ, από το …«πουθενά»!

Τελικά, το 3-2 παρέμεινε, αν και οι Λουτρακιώτες είχαν ευκαιρία να πετύχουν και τέταρτο γκολ με τον Γεώργαρη.

Πάντως, υπήρξε ικανοποίηση για το θετικό ξεκίνημα και τους 3 βαθμούς, από πλευράς γηπεδούχων ενώ σημαντική υπήρξε και η δυναμική συμπαράσταση των 1.000 περίπου φίλων του Π.Α.Ο.Λ. οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο!

Ο Φοίβος στο φινάλε ανέβασε στροφές και κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, ύστερα από ένα κακό πρώτο 60λεπτο!

Μέτριος ήταν ο διαιτητής Ιωσηφίδης και καλύτεροι οι βοηθοί Σαμοΐλης και Δεληθοδωρής (Αθηνών).

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Τσουμάνης (63’ Βουτσινάς), Καρμοίρης, Τσώκος, Μαυρέλλης, Παινέσης, Αντωνίου, Πέτρου, Χρυσαφίδης (73’ Γεώργαρης), Αποστολάκης (85’ Παυλάτος), Ζερβός.

ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Θεοδοσίου (53’ Καρύδας), Αξιώτης, Σ. Ορφανίδης (46’ Δελαπόρτας), Λαμάι, Τζιβίλογλου, Φωτεινής, Γκινής, Μπιλλιάς, Μαθιός (80’ Καρύκης), Ν. Ορφανίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money