Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 3–1


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη φορά στην εξάχρονη ιστορία συμμετοχής των ακαδημιών του στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., ο Αχαρναϊκός προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος νέων. Μετά από ένα νευρικό παιχνίδι στο ουδέτερο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, νίκησε 3-1 την πολύ καλή ομάδα του Α.Π.Ο. Νικολακάκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους των δύο ομάδων, που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή  του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νικολακάκης ήταν καλύτερος κι έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί και 2-0 ενώ στο β’ μέρος ο Αχαρναϊκός από την ώρα που ισοφάρισε και αφού μπήκε στο παιχνίδι ο Σ. Καραγιαννίδης, επέβαλε το παιχνίδι του κι επεβλήθη καθαρά, εκμεταλλευόμενος την συνεχώς καταρρέουσα ψυχολογία του Νικολακάκη.

Τα τέρματα σημείωσαν:

0-1: Στο 37’ ο Νίκας, με κεφαλιά μετά από κτύπημα φάουλ του Στεργιόπουλου.

1-1: Στο 59’ ο Ζωγράφος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε.

2-1: Στο 82’ ο Κάντζος έστειλε κατά λάθος με κεφαλιά την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ, μετά από πλάγιο του Κτιστάκη).

3-1: Στο 94’ ο Ζωγράφος με άπιαστο γυριστό σουτ από θέση μέσα δεξιά, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Σπυρόπουλος – Οικονόμου.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Θεοφανίδης, Γ. Καλαμιώτης, Κτιστάκης, Βαμβάτσικος, Πάπα, Συρανίδης (90’ λ.τρ. Νιφταλίεβ), Κολονέρος (89’ Δ. Σιδηρόπουλος), Αναγνώστου, Θεοδώρου, Μ. Καραγιαννίδης (60’ Σ. Καραγιαννίδης), Ζωγράφος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μικουτισβίλι, Πανίδης, Α. Νίκας, Τσαπανίδης, Κάντζος (85’ Μυτιληνάκης), Βλαχαντώνης (61’ Μουκάνης), Λαζαρίδης, Τσάτσας, Δαμιανίδης (88’ Ορφανίδης), Καβάσης, Στεργιόπουλος (83’ Σμυρναίος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money