Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ



Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά την Μ. Παρασκευή 3/5, φιλικός αγώνας των ομάδων Συκαμίνου 2003 – Συκαμίνου 2013, με την διάθεση να συνεχισθεί και να δημιουργηθεί ετήσια παράδοση διεξαγωγής του ίδιου αγώνα κάθε Μ. Παρασκευή.

Η σημασία της εκδήλωσης είναι να υπάρχει αντάμωμα των παλιών με τους νέους παίκτες του Α.Ο. Συκαμίνου, που συνεχίζει –μετά πάροδο 10ετίας- την ακάθεκτη πορεία του.
Πολλοί βετεράνοι παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Συκαμίνου στην διάρκεια της δεκαετίας από την ίδρυσή της, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως οι Θανάσης Τσάκαλης, Δημήτρης Τζεβελέκος, Γ. Σαμπάνης, Αλέκος Λεμπούσης, Κοσμάς Καραγιώργος και άλλοι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΑΝΑ και πρώην πρόεδρος του Συκαμίνου Θωμάς Ρούσσης, ιδρυτικό μέλος της ομάδας που συγκροτήθηκε το 2003 και εκπροσωπήθηκε
στο πρωτάθλημα της τοπικής Ένωσης το 2004.
Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης δεν έχει μεγάλη σημασία, δεδομένου ότι ο διαιτητής κ. Ρούσσης, λόγω της άρρηκτης φιλίας και συνεργασίας χρόνων με τους παλαιμάχους, τους βοήθησε ώστε να επικρατήσουν! Αλλά αυτό είναι δευτερεύον… Ουσία έχει να δημιουργηθεί παράδοση συνεύρεσης όλων του φίλων του συλλόγου κάθε Μ. Παρασκευή, ώστε να μεταλαμπαδεύεται η πίστη σ’ αυτόν και να συνεχίζεται με επιτυχία η παρουσία των ομάδων του Συκαμίνου στα πρωταθλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money