Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-3




Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας, πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο Νέας Περάμου, όπου επεβλήθη 3-1 του γηπεδούχου πρωταθλητή ΕΠΣΔΑ Αττάλου. Έτσι, η ομάδα της Ραφήνας παραμένει φαβορί για την άνοδο στη νέα Γ’ εθνική ενώ η ομάδα του Μεγάλου Πεύκου έχασε οριστικά τις όποιες ελπίδες της είχαν απομείνει…
Η Θύελλα προηγήθηκε (0-1) στο 16’ με σουτ του Χαρακτίδη, μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 38’ ο Τασσόπουλος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Άτταλου από πάσα του Ντόσκα και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-2.
Στο β’ ημίχρονο ο Άτταλος επιχείρησε να «ανεβάσει» ρυθμό στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε τίποτα το ουσιαστικό, καθώς τα λάθη (κενά) της άμυνάς του απέβησαν καθοριστικά. Στο 61’ -σε αντεπίθεση της Θύελλας- έγινε το 0-3 με ατομική ενέργεια και σουτ του Μουτζακά! 
Το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο νεαρός Κατσάφαρος στο 89’ ενώ λίγο νωρίτερα, ο ίδιος και ο συμπαίκτης του Γκουτσούλας έχασαν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν.
Καλή η διαιτησία του Aνδρονικίδη, που είχε βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Σινιοράκη του συνδέσμου Πειραιώς.
* Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος, που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Δ’ εθνικής, απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή ΕΠΣΔΑ 2012-13, στον Άτταλο Νέας Περάμου.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος (46’ Τσαούσης), Στεφανής, Μονέ, Καλαϊτσίδης (58’ Κιρίτσι), Τζελάι (62’ Κατσάφαρος), Καραμπλάκας, Κουσίδης, Στρατάκης, Γκουτσούλας.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Οικονόμου (67’ Προδρόμου), Ντόσκας (60’ Θανόπουλος), Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος (56’ Λάμπρου).  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money