Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2–1




Σημαντική νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟ Λουτρακίου πέτυχε ο Άτταλος στη Νέα Πέραμο, μπροστά σε 300 και πλέον θεατές, παραμένοντας στο παιχνίδι της ανόδου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με σκόρερ τον Τζελάι, ύστερα από σέντρα του Μονέ στην «καρδιά» της άμυνας του Λουτρακίου. Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε ο Τσουμάνης, έστειλε την μπάλλα στην οριζόντια δοκό του Μιχελή. Όμως, ότι δεν κατάφερε ο Τσουμάνης, το πέτυχε ο Τσώκος στο 30’, σε φάση διαρκείας στα καρέ του Μιχελή, καθώς οι αμυντικοί του Αττάλου δεν μπορούσαν να διώξουν την μπάλλα!
Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να χάσουν τον έμπειρο Πέτρου, που τραυματίσθηκε στο γόνατο κι αποχώρησε από το ματς. Στο 36’ οι Λουτρακιώτες έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολάκη, που δεν βρήκε από κοντά τον στόχο! Τρία λεπτά αργότερα (39’) ο Στεφανής των γηπεδούχων έχασε επίσης ευκαιρία να σκοράρει, μετά από κόρνερ του Τζελάι.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο «ανοικτό», καθώς οι δύο ομάδες ήθελαν πεισματικά το τρίποντο. Στο 57’ ο Στεφανής αντικαταστάθηκε από τον Καραμανίδη, λόγω ενοχλήσεων στο τραυματισμένο πόδι του και ο προπονητής του Αττάλου Χάρης Κουστέρης, «γύρισε» τον Μονέ να καλύψει το κενό της άμυνας. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν επικίνδυνοι με μοχλό τον δαιμόνιο Γεώργαρη (αλλαγή του Τσουμάνη) αλλά ο Μονέ, παρά την κόπωση, έδειξε ικανότητα στα αμυντικά του καθήκοντα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Στο 65’ σε αντεπίθεση, ο Κουσίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Λουτρακίου και σούταρε δυνατά, αλλά ο Μπέκος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 76’ πέρασε στον αγώνα ο «ξεχασμένος» Τσαούσης, στη θέση του σκόρερ Τζελάι. Ο Τσαούσης δικαίωσε τον προπονητή του στο 88’, όταν έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Μπέκου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών, παραγόντων και φιλάθλων του Αττάλου.
Από την πλευρά τους, οι Λουτρακιώτες δεν «κατάλαβαν» πώς έχασαν το παιχνίδι μέσα από «τα χέρια» τους! Έδειξαν ότι διαθέτουν αξιόλογο σύνολο και είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν κάτι περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι…
Καλός ήταν ο διαιτητής Τζοβάρας, με βοηθούς τους Δουδούμη και Καραγιάννη από την Φθιώτιδα.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος, Στεφανής (57’ λ.τρ. Καραμανίδης), Καλαϊτσίδης, Κουσίδης, Τζελάι (76’ Τσαούσης), Καραμπλάκας, Μονέ, Στρατάκης, Γκουτσούλας.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Τσουμάνης (71’ Γεώργαρης), Καρμοίρης, Τσώκος, Μαυρέλλης, Γιαννακούλης (46’ Σπέσι), Αντωνίου, Πέτρου (35’ λ.τρ. Παινέσης), Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Ζερβός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money