Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ


Περιμένοντας με αγωνία την άνοδο της Θύελλας Ραφήνας στη νέα Γ’ εθνική, προκειμένου να προβιβασθεί ο Πρωτέας στην Α’ κατηγορία, επιτροπή γονέων νέων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομών του Πρωτέα, οργάνωσαν γιορτή στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, μετά την λήξη του τουρνουά «Κιβωτός Cup», που σήμανε ουσιαστικά την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς την τίμησαν πολλοί γονείς.

Η γιορτή άρχισε με παρέλαση όλων των μικρών ποδοσφαιριστών και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής κ. Μάρκος Πίρκολος, καλωσόρισε τους γονείς και τους άλλους προσκεκλημένους και προχώρησε σε σύντομο απολογισμό έργου της χρονιάς. Ανέφερε ότι για πρώτη φορά 4 ομάδες του Πρωτέα, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ, ότι οργάνωσαν ετήσια εσπερίδα στην οποία  διατέθηκαν 180 προσκλήσεις και ότι οι ακαδημίες του Πρωτέα φιλοξενούν παιδιά κι από τις τρεις κοντινές περιοχές (Φώκαια, Ανάβυσσο, Σαρωνίδα), αναδεικνύοντας την ανάγκη συνεργασίας του Δήμου με τα σωματεία και τους γονείς, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού στην περιοχή.

Ο πρώην κοινοτάρχης και αντιδήμαρχος σήμερα του Δήμου Σαρωνικού Μανώλης Τσαλικίδης, άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τις προσπάθειές του, όπως και για ανάληψη στο εξής μεγαλύτερης ευθύνης εκ μέρους του Δήμου! Συνεχάρη τους προπονητές για το έργο τους και την ανδρική ομάδα για την (σχεδόν) άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Επισήμανε ακόμη την απαράδεκτη κατάσταση των αποδυτηρίων του γηπέδου, που πρέπει σύντομα να διορθωθεί (σ.σ. δική του δουλειά είναι)! 

Στη συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν ποδοσφαιριστές που άρχισαν την καριέρα τους από τον Πρωτέα κι εξελίχθηκαν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως ο Αλέξης Καλογέρης (ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια), Γκέριν Χοντζάλι (Παναχαϊκή), Γιώργος Πούλος (Πανιώνιος) και φυσικά ο Τάκης Μακροδημήτρης (Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Εθνική Ελλάδος και προπονητής υποδομών του Πρωτέα).
Στους μικρούς αθλητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν μετάλλια.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος της Κοινότικής Επιτροπής Π. Φωκαίας Γιάννης Μακροδημήτρης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Μακροδημήτρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Γάκης, ο πρόεδρος του Πρωτέα Λεωνίδας Ασλάνογλου και άλλοι φίλοι του συλλόγου. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money