Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ 4–1


Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας στους αγώνες κατάταξης για την Γ’ εθνική. Επεβλήθη με 4-1 του πρωταθλητή ΕΠΣΔΑ Άτταλου Νέας Περάμου, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση.

Σύμφωνα με την παρουσία των δύο ομάδων, η Θύελλα έδειξε σαφή στοιχεία ωριμότητας στο παιχνίδι της και εξέπληξε τους αντιπάλους της παίζοντας με δύο επιθετικούς, σύστημα που δεν το …συνηθίζει! 
Πάντως, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι, στήριξαν τις περισσότερες επιθετικές τους ενέργειες στις «στημένες» φάσεις. Όμως, η εξαιρετική ποιότητα του Χαρακτίδη έκανε την διαφορά…

Ο Άτταλος φάνηκε αγωνιστικός, με καλή κυκλοφορία μπάλλας αλλά χωρίς ολοκληρωμένες ενέργειες και αρκετά αμυντικά λάθη…

Το α’ ημίχρονο ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στους γηπεδούχους και μόνο στο διάστημα 46’ – 70’ του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αξιόλογη δραστηριότητα. 
Στον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού, η Θύελλα άφηνε χώρο στον Άτταλο και τον αντιμετώπιζε με αρκετή ευκολία! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο 45λεπτο η Θύελλα κέρδισε 9 κόρνερ έναντι 4 του Αττάλου ενώ στο β’ ημίχρονο ο Άτταλος υπερίσχυσε (8-5).   



Φάσεις και γκολ του αγώνα

4’: Σε σέντρα του Χαρακτίδη, ο Μουτζακάς εξ επαφής έστειλε την μπάλλα άουτ.

11’: Ύστερα από κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη, κεφαλιά του Γεραγωτέλλη έστειλε την μπάλλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΟΥΤ ΤΟΥ ΓΕΡΑΓΩΤΕΛΛΗ ΣΤΟ 11' 

ΤΟ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΥ (11) ΣΤΟ 13'

13’: 1-0 Ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα πανικοβλήθηκε  και ο Αποστολάτος με το σώμα και το πόδι, άνοιξε από κοντά το σκορ.

18’: Σε σουτ του Μπαξεβάνη, η μπάλλα έφυγε ψηλά άουτ.

21’: Η πρώτη κάπως οργανωμένη επιθετική ενέργεια του Άτταλου. Ο Τζελάι έκανε μεγάλη διαγώνια μπαλλιά στον Γκουτσούλα, ο οποίος (στην άκρη της περιοχής) άργησε να σουτάρει και μπλοκαρίστηκε από αμυνόμενους.

24’: Κι άλλη χαμένη ευκαιρία της Θύελλας (σουτ άουτ Μουτζακά).

27’: Ο Μουτζακάς σούταρε δυνατά μετά από κτύπημα φάουλ (σέντρα) του Χαρακτίδη αλλά ο Μιχελής απέκρουσε σε κόρνερ.

40’: Κεφαλιά άουτ του Τασσόπουλου, σε καλοκτυπημένο κόρνερ του Χαρακτίδη.

41’: 2-0 Μετά από κτύπημα κόρνερ, ο Πέγκος με επιπόλαια ενέργεια έδιωξε από την μικρή περιοχή. Η μπάλλα κόντραρε πάνω στον Μουτζακά και εξοστρακίσθηκε στα δίχτυα του εμβρόντητου Μιχελή.

45’: 2-1 Ο Τζελάι με εξαιρετική εκτέλεση σουτ, σε πάσα από φάουλ στο ύψος της περιοχής του Καραμπλάκα, έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Κατσιούλη!


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΖΕΛΑΪ (7) ΣΤΟ 45' (2-1)
----  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο β’ μέρος, έπαιξαν με 3 παίκτες στην άμυνα και διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων για 20’ λεπτά περίπου.

53’: Σε εκτέλεση κόρνερ του Στρατάκη, ο Κατσιούλης έδιωξε δύσκολα με γροθιές την μπάλλα.

55’: Σε σέντρα του Μονέ, ο νεοεισελθών Κουσίδης με γυριστό σουτ, ανάγκασε τον Κατσιούλη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση!

60’: 3-1 Ο Στεφανής υπέπεσε σε σοβαρό λάθος μεταβίβασης της μπάλλας στην άκρη της περιοχής, παρενέβη ο Αποστολάτος, που δεν άφησε την ευκαιρία. «Σέρβιρε» δίπλα στον Χαρακτίδη, κι αυτός με πλασέ πέτυχε το γκολ.

ΤΟ 3-1 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΔΗ (7) ΣΤΟ 60'
70’: Σουτ του Τασσόπουλου απέκρουσε ο Μιχελής.

72’: 4-1 Μεγάλη σέντρα από θέση έξω δεξιά του Μουτζακά, λειτούργησε ως ασίστ για τον ερχόμενο από θέση έξω αριστερά Χαρακτίδη, ο οποίος «κεραυνοβόλησε» εντυπωσιακά από πολύ πλάγια τον Μιχελή! 
Πολύ καλή η διαιτησία του Μάγειρα και των βοηθών του Ρουμπή και Κωνστάντιου (Ευβοίας).

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης (63’ Οικονόμου), Ντόσκας (73’ Προδρόμου), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (73’ Λάμπρου), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Μιχελής, Τζαφέρης, Πέγκος (46’ Κουσίδης), Στεφανής, Καλαϊτσίδης, Μαζιώτης (73’ Δουληγέρης), Τζελάι, Καραμπλάκας, Μονέ, Στρατάκης, Γκουτσούλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money