Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-2




Ισοπαλία 2-2 απέσπασε η Θύελλα στο Λουτράκι από τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Κορινθίας και φαίνεται να είναι σχεδόν σίγουρη για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 11ο όμιλο των μπαράζ για τη νέα Γ’ εθνική, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου της δύσκολης διοργάνωσης! Παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 17’, η πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ επέβαλε το παιχνίδι της και όταν ακόμη έμεινε με 10 παίκτες (στο 57’) κατάφερε να ισοφαρίσει… Πάντως, τα συνεχή παιχνίδια και οι απαιτήσεις του τουρνουά δεν άφησαν αλώβητη την Θύελλα, που πρέπει τώρα να στερηθεί των υπηρεσιών του αποβληθέντος Σότα αλλά και του τραυματία Ντόσκα, που μπορεί να χάσει και τα υπόλοιπα 3 ματς!

Η έλλειψη προπονήσεων της Θύελλας σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, είχε αποτέλεσμα την πολύ αργή προσαρμογή της στον αγώνα, κι έδωσε την δυνατότητα στους Λουτρακιώτες να αξιοποιήσουν το μοναδικό τους πλεονέκτημα: Το βρεγμένο φυσικό χορτάρι του αγωνιστικού χώρου, που φυσικά είχαν φροντίσει να είναι βρεγμένο! Έτσι, η επίθεση του ΑΟ Λουτρακίου δεν είχε κανένα πρόβλημα στο πρώτο τέταρτο να σημειώσει δύο εύκολα γκολ (2-0) και να δημιουργήσει βαριά ψυχολογία σε παίκτες και οπαδούς της Θύελλας.

Σιγά – σιγά η ανωτερότητα της Θύελλας φάνηκε στο γήπεδο, παρά την όχι τόσο καλή απόδοση του Χαρακτίδη, καθώς η μεσαία γραμμή βελτιώθηκε με την είσοδο του Ντόσκα και οι Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης και Μουτζακάς ήταν πολύ δραστήριοι. Η μείωση του σκορ στο 40’ από τον Αποστολάτο (2-1) έδωσε νέα πνοή και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου όλοι συζητούσαν για την πιθανή ισοφάριση που διαφαινόταν αγωνιστικά, καθώς η απόδοση των γηπεδούχων συνεχώς …έπεφτε!

Στο β’ ημίχρονο το Λουτράκι περιορίσθηκε σε παιχνίδι αναμονής και η Θύελλα είχε σταθερή υπεροχή αλλά χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες. Μετά και την αποβολή του Σότα (57’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι δεν επρόκειτο να αλλάξει τίποτε… Όμως η επιτυχής κάλυψη του κενού του Σότα από τον Γεραγωτέλλη και η είσοδος στο παιχνίδι του Λάμπρου αντί του σοβαρά τραυματία Ντόσκα (που κακώς χρησιμοποιήθηκε), έφερε τα πράγματα άνω – κάτω, κι έδωσε νέα ώθηση στην ομάδα της Ραφήνας, που κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της (έστω και με 10 παίκτες), ισοφαρίζοντας (2-2) με πέναλτυ του Χαρακτίδη στο 88’.

Σύμφωνα με παράγοντα του αγώνα, το Λουτράκι πέτυχε 2 γκολ με 2 φάσεις που δημιούργησε σε όλο το παιχνίδι, κι έκανε δώρο 2 γκολ στην έμπειρη αντίπαλό του! Δώρα ήταν όμως και τα τέρματα που σημείωσαν οι γηπεδούχοι…



Φάσεις και γκολ

12’: 1-0 Ο Τσέλιος ανέτρεψε στην περιοχή τον Αποστολάκη και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Αντωνίου, ανοίγοντας το σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

17’: 2-0 Το Λουτράκι εκτέλεσε κόρνερ, ακολούθησε αναμπουμπούλα στην άμυνα της Θύελλας και με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Σπέτσι πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων!

18’: Ο Χαρακτίδης κτύπησε φάουλ από καλή θέση αλλά η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Μπέκου.

35’: Ο Χαρακτίδης μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε και ο Αντωνίου έδιωξε την μπάλλα με το στήθος και λίγο με το χέρι! Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για πέναλτυ, που δεν δόθηκε…

40’: 2-1 Σε σέντρα (γέμισμα) μέσα στην περιοχή του Λουτρακίου, η μπάλλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Μπέκου και ο επερχόμενος Αποστολάτος σκόραρε εύκολα!

44’: Νέο φάουλ του Χαρακτίδη, έστειλε την μπάλλα μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην διάρκεια του α’ ημιχρόνου το Λουτράκι είχε δύο ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει με τον Χρυσαφίδη και τον Αποστολάκη.  

57’: Απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σότα. Η Θύελλα συνεχίζει με 10 παίκτες.

58’: Κτύπημα φάουλ από τον Χρυσαφίδη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κατσιούλης.

59’:  Στην αντεπίθεση, ο Κατσούγκρης πέρασε και τον τερματοφύλακα Μπέκο, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και τον πρόλαβε σε δεύτερο χρόνο ο Μπέκος, που γλύτωσε την εστία του.

65’: Ο Τσουμάνης των γηπεδούχων βρέθηκε σε θέση πλάγια τετ-α-τετ με τον Κατσιούλη, γύρισε στον Χρυσαφίδη, ο οποίος έχασε την ευκαιρία.

76’: Ο τερματοφύλακας Μπέκος απέκρουσε την μπάλλα σε κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη, από την γραμμή της περιοχής.

84’: Σε καλοκτυπημένο κόρνερ του Χαρακτίδη, δεν βρέθηκε ένα πόδι να σπρώξει την μπάλλα στα δίκτυα…

88’: 2-2 Χωρίς πίεση ο Τσώκος προσπάθησε να αποφύγει τον Μουτζακά, ο οποίος του πήρε την μπάλλα κι έδωσε στον Λάμπρου, που ανετράπη μέσα στην περιοχή! Το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Χαρακτίδης.

Καλός σε γενικές γραμμές (εύκολος στις κίτρινες κάρτες και φειδωλός στις κόκκινες) ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος (Πυλαρινός – Σπυριδόπουλος), από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας.

H Θύελλα είχε την συμπαράσταση 150 και πλέον φίλων της! Αρκετοί Ραφηνιώτες εθεάθησαν στις καφετέριες και τις παραλίες του Λουτρακίου πριν τον αγώνα…

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Τσουμάνης (60’ Βουτσινάς), Γκαρμίρης, Τσώκος (90’ Γεώργαρης), Μαυρέλλης, Σπέτσι (88’ Καλλάς), Αντωνίου, Ζερβός, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Παινέσης.

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης (26’ Ντόσκας, 75’ λ.τρ. Λάμπρου), Οικονόμου, Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος (70’ Προδρόμου), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Αποστολάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money