Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ


ΤΕΛΙΚΟΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. 2-1 


Δραματική ήταν η εξέλιξη του τελικού παίδων, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 19/5, στο γήπεδο Παιανίας. Τελικά, στη παράταση ο Εθνικός Νέας Μάκρης αναδείχθηκε πρωταθλητής, με νίκη 2-1 επί του ισοδύναμου Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών…
Ο Αχιλλέας προηγήθηκε (1-0) στο 11’ με σκόρερ τον Σούρμπη και έδειχνε καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίωρο της συνάντησης. Κρατούσε την υπεροχή και το υπέρ του σκορ μέχρι την τελευταία φάση του ημιχρόνου (41’), οπότε ο Εθνικός σε αντεπίθεση ισοφάρισε (1-1) με γκολ του Χατζησταματίου.

Ο εκνευρισμός των νεαρών του Αχιλλέα ήταν εμφανής στο β’ ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Εθνικού να δημιουργούν –με την βοήθεια και της «θερμής» εξέδρας τους- περισσότερες ευκαιρίες. Στα 80’ λεπτά της κανονικής διάρκειας του τελικού, το αποτέλεσμα παρέμεινε 1-1.

Στην παράταση, παρά την κούραση όλων των παικτών, το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα. Σε μια απ’ αυτές, στο 106’, ο Διασίτης με κεφαλιά σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι προσπάθειες των παιδιών του Αχιλλέα, στον λίγο χρόνο που απέμενε, δεν είχαν αποτέλεσμα αφού στο 108’ έμειναν και με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μουρούτη.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Ρούντος – Λάμπρου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σουσούνης, Διασίτης, Καραμποΐκης, Γεσαγιάν, Νικηφοράκης, Σοφρόνι, Χατζησταματίου (104’ Ανδρουτσόπουλος), Μάρκος, Γεωργιόπουλος (103’ Μπεκιάρης), Δ. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου (69’ Μπάρκα). Δεν έπαιξαν οι Λάμπρου, Χαλυβδόπουλος, Κατσορίδας, Τερζής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μπακοδήμος, Παρασκευάς, Καπούλας, Σταυρόπουλος, Ντάσης, Μαραντίδης, Λύκος (80’ Παπουτσάκης), Θεοδωρόπουλος, Μουρούτης, Σούρμπης, Ταξείδης. Δεν έπαιξαν οι Αλιβιζάτος, Τριαντάφυλλος, Σωτηρόπουλος, Θεοχάρης, Δημόπουλος, Σταματούλας. 



ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0

Στον μικρό τελικό, που έγινε το πρωί της Κυριακής 19/5 στο γήπεδο Καπανδριτίου, το Κρυονέρι νίκησε 1-0 τον Αχαρναϊκό και κατετάγη τρίτο στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης.

Ο Αχαρναϊκός ήταν καλύτερος συνολικά αλλά έχασε 7-8 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ!

Το Κρυονέρι έπαιξε από την αρχή προσεκτικά, με σύστημα, πέτυχε το πολύτιμο τέρμα του στο 19’ με σκόρερ τον Δερβένη και στη συνέχεια κράτησε το θετικό αποτέλεσμα…

Διαιτητές: Μαγουλάκης, Ντόστης – Πανούτσος.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Αβαρκιώτης, Βέκιος, Παπαδόπουλος, Δερβένης, Πατσαχάκης (50’ Παπούκας), Αμπελιώτης, Σαχίνης (80’ Νάκας), Τουμπανάκης, Κουβαλιάς, Γεωργίου, Βελάνης. Δεν έπαιξαν οι Μαστροθεόδωρος, Ζίζηλας, Κουτσαυτάκης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Συμιανάκης, Στεργίου, Νικολόπουλος (46’ Φάββας), Γραμματικόπουλος, Κωνσταντινίδης, Φιτόζοβ, Κολέλης, Ξύγκης, Καρδάσης, Λ. Ζαχαρός, Δήμος. Δεν έπαιξαν οι Ι. Ζαχαρός, Μιχαηλίδης, Βέσαϊ, Κουκλάρης, Ταχτσόγλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money