Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΚΟΡΩΠΙ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΤΟΥ




Ένας από τους λίγους παράγοντες του Κορωπίου που χαίρει εκτιμήσεως από το φίλαθλο κοινό της περιοχής, 
ο Παναγιώτης Πάντου, «οδηγήθηκε» σε παραίτηση από 
την διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου -σύμφωνα με πληροφορίες μας- μετά από πιέσεις που δέχθηκε, για να στηρίξει ανθρώπους και καταστάσεις, με τα οποία ο ίδιος δεν είναι απόλυτα σύμφωνος! 
Ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι τοπικοί παράγοντες, δεν κατάφεραν να δώσουν την λύση που ήθελε ο κ. Πάντου, στα ποδοσφαιρικά προβλήματα του Κορωπίου…

Σίγουρα είναι απώλεια για τον Α.Ο.Κ. η παραίτηση του –ίσως- πιο επιτυχημένου πρώην προέδρου και μέλους –από πέρυσι- του Δ.Σ. του δημοφιλούς συλλόγου. 
Ο Παναγιώτης Πάντου έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα που αγαπάει και αποτελεί ένα πολύ έμπειρο και οικονομικά ανεξάρτητο παράγοντα του Κορωπιώτικου ποδοσφαίρου. 
Στην παραίτησή του σημειώνει ότι προσέφυγε για δύο λόγους: 1) Γιατί επαγγελματικοί λόγοι δεν του αφήνουν –αντικειμενικά- χρόνο ενασχόλησης με τα προβλήματα του συλλόγου και 2) λόγω της έλλειψης συνεννόησης των δυο ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης, δηλαδή του Α.Ο.Κ. και της Δόξας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης του Παναγιώτη Πάντου προς το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου, έχει ως εξής: 
«Με την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, σας ενημερώνω για την απόφασή μου να παραιτηθώ από το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου, του οποίου υπήρξα μέλος. Δηλώνω, πάντως, ότι θα παραμείνω υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής μέχρι ευρέσεως του αντικαταστάτη μου.

Η παραίτησή μου είναι απόρροια επαγγελματικών λόγων αλλά και της έλλειψης συνεννόησης των δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων της πόλης μας. 
Θέλω ως υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Ο.Κ. από την αρχή της σαιζόν, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Τον κ. Γιάννη Φύτρο και τον κ. Χρήστο Κερατιώτη, οι οποίοι έδειξαν σχεδόν πατρική στοργή και ειλικρινές ενδιαφέρον στους νεαρούς αθλητές των ομάδων υποδομής. 
Επίσης, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στο Διαγνωστικό Κέντρο Υγείας Κορωπίου και ιδιαίτερα στον κ. Καραμηνά, για τις δωρεάν εξετάσεις που προσέφεραν στους αθλητές, καθώς και τον κ. Γιάννη Ντούνη για την ευγενική του χορηγία.

Τέλος, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα μέλη του Δ.Σ. για την συνέχεια του δύσκολου έργου τους». 
Με εκτίμηση

Παναγιώτης Πάντου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money