Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΕΠΣΑΝΑ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ



Μεγάλη συζήτηση έχει δημιουργηθεί μεταξύ παραγόντων σωματείων-μελών της Ένωσης, από την πληροφορία -που διαδόθηκε ευρέως- ότι ελήφθη απόφαση να πληρωθούν οι παρατηρητές του τελικού Κυπέλλου!
Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο… Είναι αλήθεια ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., κατόπιν εισηγήσεως του ταμία κ. Δεστούνη, αποφασίσθηκε η καταβολή του αναλογούντος ποσού στους παρατηρητές του τελικού Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού από την ίδρυση της ΕΠΣΑΝΑ!
Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες της συζήτησης που έγινε στο συγκεκριμένο συμβούλιο, αλλά είναι βεβαιωμένο ότι ψηφίσθηκε η συγκεκριμένη εισήγηση… Η απόφαση αυτή αναδεικνύει την κακή λειτουργία της Ένωσης, όπως και την έλλειψη σεβασμού στην παράδοση εθελοντισμού που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την οργάνωση του τελικού αγώνα Κυπέλλου.
Ο τελικός Κυπέλλου και η ετήσια γιορτή της ΕΠΣΑΝΑ (κοπή πίτας, απονομή βραβείων, επάθλων κλπ), αποτελούν τις δύο παραδοσιακές εκδηλώσεις που υποστηρίζουν εθελοντικά όσοι παράγοντες μετέχουν σε Επιτροπές και άλλα όργανα της Ένωσης, σε αντιπαροχή για την τιμή που τους κάνει η Ένωση να συμμετέχουν σε αυτές. Ακόμη και οι διαιτητές, στον τελικό, προσφέρονται και διαιτητεύουν χωρίς οδοιπορικά, συμμετέχοντας εθελοντικά στον θεσμό.
Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί η διοίκηση του κ. Παπαμακάριου θέλησε να διακόψει αυτή την παράδοση! Είναι τα οικονομικά της Ένωσης τόσο εύρωστα; Μήπως ήθελε να παρουσιάσει έξοδα ειδικά στον τελικό; Τι είδους διαχείριση είναι αυτή;
Εξ άλλου, πληροφορηθήκαμε ότι κάποια σωματεία διαμαρτυρήθηκαν στην Ένωση, για οργανωτικά προβλήματα σε τουρνουά των υποδομών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αφιδναϊκός είχε δηλώσει (και πληρώσει) εγκαίρως συμμετοχή σε τουρνουά juniors της ΕΠΣΑΝΑ, αλλά η ομάδα του δεν περιελήφθη σ’ αυτό! Ακόμη περιμένουν οι παράγοντες του Αφιδναϊκού να ορισθούν αγώνες για τα παιδάκια της ομάδας τους!
Σε άλλη περίπτωση, μας καταγγέλθηκε η δημοσίευση νέας προκήρυξης πρωταθλημάτων Νέων Β, Παίδων Β, Παμπαίδων Β, με ημερομηνία 18/3/2015 αλλά χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, βάσει της οποίας ανατρέπονται οι όροι και προϋποθέσεις διεξαγωγής των συγκεκριμένων τουρνουά.
Αν μη τι άλλο, οι υπεύθυνοι αυτών των προβληματικών καταστάσεων, ας σεβαστούν τις προσπάθειες των παραγόντων των σωματείων-μελών της Ένωσης. Και το κυριότερο: Ας μην αναλαμβάνουν ευθύνες που δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money