Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΔΑΦΝΗ ΧΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–4


Το 0-2 από τον Μουλάκη στο 38'

Με τον Χρήστο Μουλάκη να σημειώνει χάτ-τρικ, η Θύελλα απέκλεισε με 4-0 την μαχητική (ειδικά στο α’ ημίχρονο) Δάφνη Δαφνώνα, στο δημοτικό στάδιο Χίου. Έτσι, η κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ «πέρασε» στους 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και θα αντιμετωπίσει (πάλι εκτός έδρας, Τετάρτη 22/4) στον προημιτελικό της διοργάνωσης τον Αστέρα Περάματος Ρεθύμνου, ο οποίος απέκλεισε στο Ζευγολατιό Κορινθίας την τοπική ομώνυμη ομάδα με 4-3.
Σαφώς καλύτερη η Θύελλα από την κυπελλούχο Χίου, άνοιξε το σκορ στο 10’, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό 4 παικτών, ο Κατσούγκρης βρέθηκε απέναντι στον Ζαντιώτη και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει (0-1). Παρά το γρήγορο γκολ, η Δάφνη δεν το έβαλε κάτω και απείλησε με τους Φεγγουδάκη (13’) και Σ. Μουλάκη (33’). Στο 38’ ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε έξοχη ατομική ενέργεια και μπάσιμο κατά μέτωπο στην περιοχή της Δάφνης, έδωσε στον Κατσούγκρη που σούταρε, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας Ζαντιώτης και στην επιστροφή της μπάλλας ο Χ. Μουλάκης με πλασέ πέτυχε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία για να μειώσουν, με τον Σ. Μουλάκη στο 41’, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Κατσιούλη, δεν κατάφερε να σκοράρει. Καλές στιγμές είχε και η Θύελλα στο πρώτο μέρος, με τον Σερέτη στο 29’ και τον Καζαντζή στο 40’.
Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Δαφνώνα προσπάθησε να αιφνιδιάσει, όταν στο 55’ ο Κλήμης έκανε κάθετη πάσα στον Σεζένια, που μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έκοψε παράλληλα για τον επερχόμενο Σκουρλή, αλλά αυτός δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα. Καλό σουτ του Καζαντζή στο επόμενο λεπτό (57’) έδιωξε σε κόρνερ ο Ζαντιώτης ενώ σουτ του Μαργέτη στο 58’ πέρασε μόλις άουτ.
Το 0-3 έγινε στο 60’, όταν ο Αράπης έκανε σέντρα από πλάγια δεξιά θέση και ο Χ. Μουλάκης μέσα στην περιοχή, με ωραία ντρίμπλα και σουτ νίκησε τον Ζαντιώτη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87’ και πάλι από τον Χ. Μουλάκη, με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής που άφησε άναυδο τον Ζαντιώτη (0-4)! Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη ένα καλό σουτ του Δημεσπύρα (90’), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν κι έχασαν ευκαιρίες με τους Σταματελόπουλο (62’) και Παπαγιάννη (92’).
Η Θύελλα δεν σταμάτησε να παίζει καλό ποδόσφαιρο σε κανένα σημείο του αγώνα και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χ. Μουλάκη, που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του… Η εμφανής ανωτερότητα της ομάδας του Πέτρου Τσιγκούλη έγινε αποδεκτή στο τέλος του αγώνα, όταν όλοι οι θεατές το στάδιο Χίου χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της Θύελλας.
Διαιτητές: Κουλουδής – Καρμοίρης, Κάντας (Λέσβου).
ΔΑΦΝΗ: Ζαντιώτης, Λατίνας, Μηλιώτης (46' Σκουρλής), Ελευθερίου, Θεοδωρίδης, Κλήμης, Σεζένιας, Φεγγουδάκης, Σταματελόπουλος (62' Μαμούνας), Χρυσίνας (70' Παπαγιάννης), Σ. Μουλάκης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Αράπης, Μπαξεβάνης, Σερέτης, Ντούνης, Γεραγωτέλλης, Χ. Μουλάκης, Ντόσκας, Καζαντζής (58’ Μαργέτης), Κατσούγκρης (58’ Μανουσάκης), Αθανασόπουλος (58' Δημεσπύρα).
* Η διοίκηση της Θύελλας ευχαρίστησε δημόσια την διοίκηση, τους παίκτες και τους παράγοντες της Δάφνης Δαφνώνα Χίου για την άψογη φιλοξενία τους και για όσα έκαναν ώστε να είναι καλύτερη η διαμονή της ομάδας από την Ραφήνα στο νησί. Ακόμη, απηύθυνε ευχαριστίες στον υπεύθυνο τροφοδοσίας του πλοίου Blue Star Patmos κ. Σεφεριάδη, το παιδί του οποίου αγωνίζεται στις ακαδημίες της Θύελλας (γεν. 2006), για όσα κατά την διάρκεια του ταξιδιού προσέφερε και που πραγματικά ήταν μοναδικά!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money