Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ


ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΡΑΜΝΟΥΣ 1-2: ΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-0
Ο ελλιπής Εθνικός και ο καλύτερος σε απόδοση αλλά καθόλου αποτελεσματικός Σαρωνικός, συναντήθηκαν σ’ ένα ντέρμπυ, στο οποίο ο μόνος που ξεχώρισε για την καλή του εμφάνιση, ήταν ο διαιτητής…
Νικητής «κατάφερε» να αναδειχθεί ο πιο τυχερός Εθνικός στο 87’, με κεφαλιά του νεοεισελθόντος Αντωνίου, κι αφού η μπάλλα κτύπησε και στον Καραγιάννη! Έτσι, η ομάδα της Νέας Μάκρης ξαναβρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας!
Η οδυνηρή ήττα του Σαρωνικού έφερε αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας της Αναβύσσου, με απομάκρυνση του προπονητή Γ. Τσομπανάκη αφού είχε προηγηθεί (λίγες μέρες νωρίτερα) και η απομάκρυνση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Ραφαηλίδη…  
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Ο Σαρωνικός ήταν πιο κινητικός αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά, πλην μιας φάσης με τον Λεζάκη (80’) που τον πρόλαβε με έξοδο ο τερματοφύλακας του Εθνικού, σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
Ο γηπεδούχος Εθνικός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη, αφού αγωνίσθηκε από το 63’ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χατζόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επιπλέον, τραυματίσθηκε με τράβηγμα και απεχώρησε μόλις στο 14’ ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Έλειψε και ο τιμωρημένος Μαγγίνας!
Καλή η διαιτησία του Μανιώτη και των βοηθών Μόσχου και Σπίθα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μ. Καραλής, Ζούρος, Αζάλ, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος (14’ λ.τρ. Αλτιπαρμάκης), Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης, Βιβικίδης, Ζιάγκος, Κότσι, Στεφανίδης (83’ Αντωνίου).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Γ. Καραλής, Χ. Κετέογλου, Λ. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης, Β. Καραγιάννης, Μπούκης (46’ Θάνος), Χαρίτος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης (70’ Λεζάκης).

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2-2
Μόλις στο 88’ ο Αχιλλέας κατάφερε να ισοφαρίσει την εντελώς νεανική Νίκη Δροσιάς για το τελικό 2-2. Υπερφίαλοι και εγωιστές οι παίκτες του Αχιλλέα, υποτίμησαν τα εξαιρετικά νέα παιδιά της γηπεδούχου Νίκης, που τους «έβαλαν τα γυαλιά» αφού ανέτρεψαν το 0-1 σε 2-1! Έτσι, ο Αχιλλέας έχασε άλλη μια ευκαιρία να προωθηθεί στη βαθμολογία.
Στο α’ ημίχρονο ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος και στο β’ μέρος η Νίκη διατήρησε την υπεροχή, κι έχασε τη νίκη «μέσα απ’ τα χέρια» της… Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι, αν ήταν λίγο πιο τυχερές στις φάσεις των δοκαριών. Ο Αχιλλέας το είχε στο 1-0 και η Νίκη όταν προηγήθηκε 2-1!
Το φιλμ του αγώνα:
- Στο 8’ ο Ροπόκης εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής ο Πλιάτσικας έκανε σέντρα παράλληλη με το τέρμα και ο Σταματόπουλος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).
- Στο 55’ ο Τσαλίκης έκανε ασταθή απόκρουση της μπάλλας και ο Πλιάτσικας με κεφαλιά την έστειλε στο δοκάρι.
- Στο 73’ ο Γαρουνιάτης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).
- Στο 79’ ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά σε κτύπημα κόρνερ, πραγματοποίησε το 2-1.
- Στο 83’ ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά σε νέο κτύπημα κόρνερ, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και στην επαναφορά, νέο σουτ του ιδίου, έστειλε την μπάλλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
- Στο 88’ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Νίκης, ο Μπούσκος με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτυ, ισοφάρισε 2-2.
Πολύ καλή η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου, με βοηθούς τους Πολυδωρόπουλο και Χριστοδούλου.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Μούρτης, Γαρουνιάτης, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Μπότζιος (31’ λ.τρ. Σπυρόπουλος), Κιούρκος, Χ. Μπέτσης (84’ Τσίγκος), Καταλαγαργιαννάκης (50’ Μαυρομάτη), Σαμαράς, Χαμζάι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κοτσανίτης, Αβραμόπουλος, Γεωργακόπουλος, Σταυρόπουλος (65’ Τσιαδήμας), Ξενάκης (67’ Γκέρτσος), Μπούσκος, Τσιαδήμας, Σταματόπουλος, Ροπόκης, Φούντας (54’ Καπλάνης), Πλιάτσικας.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΡΑΜΝΟΥΣ 1-2: ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 
ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 1-2
Ο Διόνυσος προηγήθηκε 1-0 με τον Γκέσουρα στο 21’ αλλά ο Ραμνούς κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει στο 38’ με τον Γκούρα αλλά και να πετύχει το 1-2 στο 75’ με τον Μήτση. Στο 78’ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ κι άλλο γκολ του Ραμνούντα! Το ματς διεξήχθη κάτω από συνεχή και κατά διαστήματα καταρρακτώδη βροχή.
Καλοί οι διαιτητές Παπάζογλου, Ανδρ. Βλάχος, Βουδούρης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης, Κολέτσας (77’ Κουτσογιάννης), Γκέσουρας, Κοπελάκης, Χριστοδούλου, Αλεξανδρόπουλος (46’ Ουντέζε), Καρατσίκος, Δρόσος, Μαρώλιας (64’ Βαϊόπουλος), Κωνσταντόπουλος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Καλαθάκης, Γκούρα, Γκίκας (58’ Φαραντάκης), Ματέρης, Μουρίκης, Αμάτι, Ντούρας, Μήτσης, Καλέμι, Δ. Κόλλιας (90’ Βλασσόπουλος).

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0-1
Ανώτερος στο τέλος ο Πρωτέας, νίκησε 1-0 στο Συκάμινο, με γκολ από κεφαλιά του Κούλιμπη στο 88’. Στη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια με τους Λάζαρη και Χρήστου ενώ στο 30’ τους ακυρώθηκε γκολ του Χρήστου ως οφ-σάιντ (οι παίκτες και παράγοντες του Πρωτέα υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε οφ-σάιντ στη φάση). Το Συκάμινο έμεινε με 10 παίκτες στο 56’ λόγω αποβολής του Κουσκούνη με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή ανέτρεψε επιθετικό του Πρωτέα που βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ, εκτός περιοχής.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αρχή του αγώνα, κι έχασαν ευκαιρία να σκοράρουν με τον Μπάνα ενώ στο α’ ημίχρονο ο Πρωτέας δεν ήταν καλός.
Πολύ καλή η διαιτησία του Αντιπαριώτη, (Πανούτσος, Αικ. Αντωνίου).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης (46’ Φώτος), Κουσκούνης, Καραμιχάλης, Γκανούδης, Σουβαντζής, Μπάνας, Τυροβόλης (71’ Μήτρου), Φιλλής, Τούκας, Παπαγάλος (47’ Τζιαχρήστας).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Χύκα (46’ Γεσιλάι), Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου (86’ Δαβής), Τζανής, Γιαννικάκης (67’ Χουσιάδης), Μαραγκός, Καλιανιώτης.

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: 2' πέναλτυ Καραμανίδης, 45' Δημητρίου, 88’ Καραμανίδης.
Καλοί οι διαιτητές Παπαδιώτης, (Β. Λάμπρου, Ζαχαρόπουλος).
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Κάπα, Δέδες, Λιώλης, Μαλατάνος, Πανουτσόπουλος (55' Σιδηράς), Κουτρουμάνος, Μπεκίρης, Φράγκος (46’ Άγκα), Δάμος, Χ. Δημητρακόπουλος, Καραβίδας.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Διαμαντής, Βασιλείου, Δημητρίου (81' Ζήκος), Καπάι (67' Δαρβής), Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσούκα, Καραμανίδης, Τσουκαλάς (38' Ντούσης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money