Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1-0



ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Κεραυνός επικράτησε 1-0 χωρίς μεγάλη δυσκολία του Κορωπίου, στο ντέρμπυ της αγωνιστικής και πλησίασε στους 4 βαθμούς την Θύελλα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και την φιλοξενεί στην Κερατέα την ερχόμενη Κυριακή…
Η παρουσία φίλων του Κορωπίου ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και δεν δημιουργήθηκε κανένα επεισόδιο, τόσο μέσα όσο κι έξω από το στάδιο Κερατέας. Τα μέτρα που έλαβε η διοργανώτρια σε συνεργασία με την Αστυνομία, η παρουσία της οποίας ήταν αισθητή, καθώς και η πρόβλεψη των αρμοδίων παρατηρητών Ι. Κώη και Ν. Κοτσαμπασάκη, δεν άφησε περιθώρια για αμφισβητήσεις και παρεξηγήσεις. Οι 500 περίπου θεατές έδωσαν τόνο στην εξέδρα αλλά οι περισσότεροι, παρ’ ότι δεν υπήρχε «αντίπαλο δέος», δυστυχώς έβριζαν συνεχώς αντί να παροτρύνουν την ομάδα τους! Κρίμα, γιατί –κατά τα άλλα- όλη η προσπάθεια της διοίκησης του Κεραυνού, ήταν πάρα πολύ καλή.

Ο αγώνας έγινε με πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες! Η λιακάδα ήταν ωραιότατη αλλά ο αέρας σήκωνε …ανθρώπους και πάγκους, καθώς φυσούσε τοπικά, με ένταση άνω των 10 μποφώρ! Γι’ αυτό, η δυσκολία στις κινήσεις των αντιπάλων, ήταν δεδομένη προ της ενάρξεως του παιχνιδιού.
Ο Κεραυνός κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έδειξε καθαρά ότι είχε μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη, απέναντι σε αντίπαλο που θεωρητικά ήθελε το ίδιο και περισσότερο να επικρατήσει αλλά δεν το έδειξε μέσα στο γήπεδο.
Από το πρώτο 5λεπτο οι γηπεδούχοι (έχοντας σύμμαχο τον φοβερό αέρα) έφθασαν σε θέση βολής αλλά πότε ο τερματοφύλακας Παπαθεοδώρου και πότε οι έγκαιρες επεμβάσεις των αμυντικών, έσωζαν την κατάσταση μέχρι το 15’, οπότε κτύπησε κόρνερ ο Σάντρι (Κρυεμάντη) και ο Πρίφτης κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλλα κτύπησε στη ρίζα της δοκού, πήρε ύψος, την ακούμπησε ο Παπαθεοδώρου με τα δάκτυλά του αλλά ο επερχόμενος Μεγαγιάννης, μέσα σε σύμπλεγμα συμπαικτών και αντιπάλων, με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.
Το γκολ έδωσε «φτερά» στους γηπεδούχους και στο 35’ ο Κοντογιάννης βρέθηκε σε απίστευτο τετ-α-τετ με τον Παπαθεοδώρου, ο οποίος πολύ ψύχραιμα μπλοκάρησε την μπάλλα στο αδύναμο πλασέ που πραγματοποίησε ο επιθετικός του Κεραυνού.
Με την αλλαγή του ημιχρόνου, το Κορωπί ανέλαβε κάποιες πρωτοβουλίες αλλά δεν έφθασε ποτέ σε προφανή θέση για ισοφάριση! Στην καλύτερη (και μοναδική)  περίπτωση που 3 παίκτες του Κορωπίου «βρέθηκαν» και συνδυάσθηκαν με 3 μπαλλιές, ήταν στο 80’, που ο Λούσιο Ντε Ντέους υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ, κι ενώ είχε ήδη μπλοκάρει την μπάλλα ο Παππάς στο πλασέ που επιχείρησε ο Βραζιλιάνος…
Σε λιγότερο σημαντικές ευκαιρίες, στο 54’ ο Λούσιο με κτύπημα φάουλ δημιούργησε αναστάτωση στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά το σουτ του Γαλάνη απέφερε κόρνερ. Στο 56’ ο νεοεμφανισθείς Νταντάμης δεν πρόλαβε προωθημένη μπαλλιά, καθώς τον πρόλαβε με έξοδο ο Παππάς.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, με τον Σάντρι (55’ σουτ από κοντά άουτ), στο 60’ με τον Ευφραιμίδη (τον πρόλαβε ο Παπαθεοδώρου) και την πιο μεγάλη στο 87’, που ο Μεγαγιάννης δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα, σε παράλληλη σέντρα του Σάντρι (Κρυεμάντη). 
Πολύ καλός ο διαιτητής Μανιώτης, (Αντιπαριώτης, Α. Γαλάνης), που σφύριξε τη λήξη στο 89’! 
Με τον Κεραυνό δεν αγωνίσθηκε ο Μπάτρης, διότι στην τελευταία προπόνηση έπαθε θλάση και ήταν αδύνατο να προλάβει το ντέρμπυ.


ΚΕΡΑΤΕΑ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας, Μεγαγιάννης, Ευφραιμίδης (81' Δ. Κατσίκης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντη.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης (46' Τόλιας), Γαλάνης (72' Μινάι), Κοκίνι, Νταντάμης, Ντε Ντέους, Ανδρεάδης (68' Παπαδόπουλος).
* Στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του σταδίου επικράτησε απόλυτη τάξη, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο. Παρόντες στο στάδιο ήταν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ κ.κ. Θωμάς Ρούσσης γεν. γραμματέας, Γιώργος Φλαμπούρης ταμίας, Δημήτρης Δεστούνης πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων, όπως και μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας. 


55 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re vlakes mia zwh ksilo.pote ksetharepsate skouphdia....

Ανώνυμος είπε...

mia zwh aok.

Ανώνυμος είπε...

nai nai mia zwi aok 10 papoudes!!!!!!!xaxa!!!thelate kai anodo oute protathlima oute kipello!!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

skase skouphdi tha ta ksanapoume...........

Ανώνυμος είπε...

προπονηταρα καρπουζα ακομα δεν παραιτηθηκες????

Ανώνυμος είπε...

mono se afto exete dhkio....

Ανώνυμος είπε...

αφου τουσ εχει αλλαξει ολους και δεν του βγαινει νομιζω οτι τωρα θα αλλαξει και τον προεδρο ο king-καρπουζας ,δεν εμεινε τιποτα αλλο πια.

Ανώνυμος είπε...

πια να ξαναπιτε με τους 10 γερους ή με τους 5 μπραβους στο κορωπι!!!!!! BLUE DRAGONS!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

a re aderfes treksimo apo 3 atoma.hannibals....

Ανώνυμος είπε...

karpouza eixes pei stous pektes oti me ti 1 gela tha fugeis exeis kanei 6 kai akoma eki eisai.ti tha kaneis telika tha fugeis h tha rikseis tin koropara????

Ανώνυμος είπε...

παλικαρα αλλος καιγοταν!!!!!! ή θα καθοταν ο κοσμος μεχρι να καει η πολη.... ρεεεεεεε 5 γεροι ρεεε και μιλας ακομα!!!!!!!!! ουτε μεχρι το μαρκοπουλο δεν φτασατε............ ρωτα τι φωναζαν οι παιχταραδες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ μολις εληξε......

Ανώνυμος είπε...

paidia sta sobara twra den einai proponitis autos pou exete

Ανώνυμος είπε...

Βροντερο παρων εδωσαν οι φιλοι του Κορωπιου στον αγωνα με τον Κεραυνο Κερατεας...Τα καφενεια του Κορωπιου ηταν ασφυκτικα γεματα με κρασοπιασμενους κατοικους ενω φημες λενε οτι κορωπιοτικο αμαξι δν πλησιασε ουτε μεχρι το Μαρκοπουλο...κατι γεροι με Alzheimer μονο...αυτοι ειστε...

Ανώνυμος είπε...

Dystyxws oloi exoun dikio...o Karpouzas den einai proponitis o anthrwpos einai asxetos me to antikeimeno...irthe sto Korwpi kai exei gyrisei oles tis tavernes twn Mesogeiwn trogontas kai pinontas eis ygeian twn koroidwn pou ton plironoun gia na kanei EGLIMATA kathe agonistiki...kata ta alla thelame kai anodo...episis i alazoneia orismenwn sti dioikisi apo tin arxi tis xronias einai apisteyti..tha anevoume me 10 vathmous toulaxiston legane...parte twra...den anevaineis me ti fanela...xreiazete kai omada...kai legane oti exei mpatzet i omada 200000 kai pararamythiasan olo ton kosmo...pisteuei kaneis oti pesane auta ta lefta??? se poion ta dinoyn??? afou oi misoi paiktes einai tis persinis Doxas Koropiou kai oi alloi misoi apo tin omada Newn...ousiastika Ntentopoulos kai Andreadis paizoun mono apo mi ntopious....Me 200000 eurw kyrioi sta alitheia o AOK tha eixe omadara...oxi auto to xali poy vlepoyme.....kai enw to goal mpainei me to stanio den exoun oute to myalo na paroyn gia 6 mines to Davari apo ti Doxa pou o Papadopoulos fetos fainetai mprosta toy gataki..(dystyxws)

Unknown είπε...

MARKO FC 1927 ULTRA FANS GATE 1

Ανώνυμος είπε...

α καλα!!!! αρα νταρα μπιεσι

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

εγω σας το ειπα δεν φταινε οι παικτες..και 200 χιλιαρικα ανεβενεις αερα ουτε 60 χιλιαδες ευρω μπατζετ εχουν. Αλλα οσο υπαρχουν μαλακες τους πιανουνε κοροιδα.

Ανώνυμος είπε...

το μονο ντερμπυ που πηρε ο καρπουζας ηταν με την θυελλα γιατι ηταν στημένο με τον διαιτητή που ξεχασε τις καρτες.Εκαναν τους μαγκες οι Κορωπίωτες και πέταγαν στον προπονητη της Θυελλας οτι εβρισκαν.Στην Κερατέα οι μαγκες δεν κουνήθηκαν.Μπράβο μαγκία......

Ανώνυμος είπε...

etsi einai file....as katsoun kai tou xronoy A Epsana mpas kai valoun myalo kai an kanoume omada as anevoume...giati dystyxws fetos eimaste sigoura (poly) xeiroteroi se poiotita apo Rafina kai Agio Stefano enw o Keraunos paizei 10 fores pio psyxomena apo ta dika mas ta gatia...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ferte palio Paixti pou exei matwsei tin fanela tou AOK pou exoun dwxasei tin omada kai exoun matwsei gia ton AOK(Sofianopoulo,spela klp klp..) gia proponiti kai oxi ton karpouza...i omada dn skorarei oute me aitisi...ferte na doume ligo epithetiko podosfairo...eleos pia..oti thelei kanei diwxnei kai fernei opoion thelei...aftos kanei koumanto!!!Xupnate re ferte anthrwpous pou endoiaferontai gia tin omada...kai oxi aftous pou tin vlepoun tin omada gia ws merokamato...

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ .. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ -ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ- ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ .. ΚΙ ΕΜΕΙΣ .. ΤΣΟΥΠ .. Β' ΕΘΝΙΚΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

nai re ksilo mia zwi....... pou apo to 2004 trexete sto kentro ugeias...... min thimitho to klisimo sta stena mesa sto koropi kai sas esosan ta mat......

Ανώνυμος είπε...

ελα μεγαλε πες την αληθεια ποσο κρασι εχεις πιει ρε καμμενε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι κερατιώτες,πέρα από τα 90' του αγώνα δεν μας χωρίζει τίποτα.Χτες είδα τουλάχιστον 50 άτομα συντοπίτες μου που καθόμασταν ανάμεσά σας.Άλλωστε με τουσ περισσοτερουσ είμαστε γνωστοί από παλιά.Τα κυνηγιτά και οι ψευτομαγκιές είναι για τα 13χρονα.
Και εγώ σας μισούσα(ποδοσφαιρικά),αλλά μετά τον αγώνα σας για τα σκουπίδια,σας βγάζω το καπέλο.
Αυτό το παιχνίδι ας είναι η αρχή να καθόμαστε δίπλα δίπλα στην ίδια κερκιδα.

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ειναι ολοι στην περιοχη να ξερουν πως περσυ ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ειχε εναν ξενο(μη κερατιωτη) και οτι φετος στον δευτερο γυρω ολα τα παιδια ειναι κερατιωτες,παιδια που εχουν νιωσει τις αδικιες και τις κλεψιες του αοκ την ιστορια με τον ηλιοπουλο,την πρωτη χρονια της επσανα ο κεραυνος ματωνε σε ολα τα ματς και το κορωπι αγοραζε και τα δοκαρια (σπατα - κορωπι 0-4 και αλλα πολλα,φετος ολοι γελουσαν στο τοπικο ντερμπυ δοξας -αοκ),μεσα στο κορωπι στο 0-0 ο κεραυνος ειχε τελειωσει το ματς με 9 παιχτες..ηλιοπουλος,καρπουζας ,στασινοπουλος ολοι βρωμικοι και ενας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ απο πισω να ντυνει με την φανελα του αοκ τις ακαδημιες του και σαν ανταλαγμα ο δημος κορωπιου του γιατρου αθανασοπουλου δεν τους χρεωνε το ΝΕΡΟ (η εγκαταστασεις της παιανιας ηταν οριακα εντος δημου κορωπιου).Ποιος αθλητικος ομιλος κορωπιου?με ποιους κορωπιοτες παιχτες?περιμενω να μαθω εναν κορωπιοτη που επαιξε εστω β εθνικη μετα τα αισχη της χουντας.εδω ειχατε αρχηγο τον ΡΟΜΑ(ΓΥΦΤΟ) ΠΑΙΤΕΡΗ..Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ κατεκτησε το κυπελλο ερασιτεχνων το 2005 και εμεινε στην Γ εθνικη με τουλαχιστον 8 κερατιωτες στην ομαδα .ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑς ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΚΟΡΩΠΙΟΤΗ ''ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ''

Ανώνυμος είπε...

φιλε εχεις δικιο εχουμε πολλες επαφες μια ζωη αλλα οπως πολυ καλα ειπε μετα απο αυτες τις τοσο σαπιες και βρωμικες χρονιες εξαιτιας του αοκ και τον παραγοντων του στους αγωνες θα ειμαστε παντα εχθροι!!!! περα απο το ποδοσφαιρο θα υπαρχει αυτη η εκτιμηση που υπηρχε....

Ανώνυμος είπε...

Πως να ανεβει το Κορωπι ,μιαομαδα με τοσο κακη χημεια.Πως να συγκριθουν τα χαφ του με τα χαφ της Ραφηνας Κ ατσουγρη ,Γεραγοτελη η οι επιθετικοι του με τον Χαρακτιδη και τον Μουτσακα.Μονο με εξωαγωνιστικους τροπους τυπου Χριστοδουλου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε εισαστε για τον π.....ο ρε!!!!με καρπουζα δεν πατε ουτε στην εκκλησια ρε αμπαλοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΚΟΛΟΚΑΤΑΒΛΗΤΗ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ; ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΚΟΡΩΠΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΛΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Ο ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΟΛΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΥΜΑΡΤΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε ολοι λίγο βρε αγάμητοι. Υπάρχουν και άλλα πράγματα και πιο σοβαρα για να ασχοληθείτε. Άντε όλοι, τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου.Οι πιο πολλοί εδώ μέσα είναι άμπαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδακια του αοκ τι εγινε;; μιλατε και απο πανω. Τα μηχανακια σας κανανε πολυ φασαρια ρε παιδια. Το παραμυθι ομως εδω τελειωνει στη ΚΕΡΑΤΕΑ κανενας δεν γλυτωνει

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Pantws exei gemisei to blog apo palikarades kai apo tis 2 meries...kai dystyxws filoi Keratiotes autoi sas ekanan ti zimia kai sas to 2004..merikoi ilithioi pou yparxoyn pantou...epitrepetai tote na pane na tin pesoyn sto poulman?? estw ki enas na itane (nai mazi sas eimai tin ekane ti poustia o Iliopoulos..afou elege stoys paiktes vriste toys molis ftasoume) eisaste +5 tote kai to prwtathlima teleiwne..kai anti na profylaxete tin omada sas poy itan KALYTERI tote afisate merikous xazoys na ta dialysoyn ola...kai dystyxws autoi oi xazoi yparxoyn se oles tis omades etoimoi na katastrepsoun ta panta...to mono parigoro pia ton AOK giati i anodos einai kati to asteio pia...einai pws meta apo polla xronia exei arketous ntopioys paiktes kai mikrous se ilikia pou an toys stirixei me liges kales metagrafes xwris PARAMYTHIA gia trela mpatzet tote mporei na kanei mia omada pou na exei mellon sta epomena xronia...

Ανώνυμος είπε...

φιλοι κερατιωτες δεν πρεπει ναεχετε παραπονο απο το κορωπι στις 8-5 2006 οταν σκοραρε ο αρχηγος των ρομα παρης παιτερης μετα το τελος του παιχνιδιου κατσατε και ειδατε την φιεστα χωρις να σας πειραξει κανεις που αλλου θα δειτε τετοια πραγματα

Ανώνυμος είπε...

KARPOUZA AMOLA..........

Ανώνυμος είπε...

KARPOUZA EFERES TON KAI OI PEKTES EINAI APLIROTH TI GINETE RE AFENTIKO???????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ Α Ο Κ ΓΕΡΑ ΑΝΟΔΟ ΞΑΝΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΟ ΓΚΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ρε βλακες σας εχουμε παρει δυο φορες την ανοδο με ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Dikio Exoune diwxte ton karpouza parte enan proponiti pou exei timisei tin omada ws paixtis..mono na kremate tis fwtogrofies tous sto site kai sta apodutiria eiste..kai stin praxi tipota..gia afto i omada konteuei na xasei tin anwdo me anoxi stin anoxi kai voitho proponiti ston proponiti....me tetoies sunthikes pou vrike o karpouzas(pou olo koitaei tin exedra kai xanei to paixnidi) i omada eprepe na anaivei perpatwntas...alla kai i anoxi exei ta oria tis...eleos pia!!!!o proponitis krinetai ek tou apotelesmatos edw kai 7 agwnistikes leei oti tha paraitithei....kai olo ston pagko einai!!!XUPNATE re...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

λοιπον επειδη βλεπω μια μεγαλη αλαζωνεια απο τα γατακια τους κορωπιοτες και επειδη πολλοι δεν τα ξερετε ρωτηστε να μαθετε την πρωτη χρονιά του κεραυνου στην γ εθνικη και δευτερη δικια σας και οπου πεσατε κατηγορια μας επερνε τηλ.ο βλαχος ο βουλευτης της Ν.Δ και μας παρακαλαγε να σας δωσουμε το παιχνιδι μεσα στο κορωπι για 50000€ για να σωθειτε αλλα επειδη ο κεραυνος ειναι μεγαλη ομαδα σας ερηξε κατηγορια μαλακες!!! (α και για να τα λεμε και αυτα την επομενη φορα που θα παιξουμε στην κερατεα κυριε κατσικη ελατε να δειτε το παιχνιδι στο γηπεδο και οχι απο τό αμαξι πανω στην γεφυρα ξερεις εσυ??

Ανώνυμος είπε...

εισαστε θα ειστε κατι μεθυστακες ανιδεοι απο μπαλα.. που εχετε για θεο τον ηλιοπουλο.. ΠΟΝΑΤΕΕΕ???ΠΟΝΑΤΕ??? κ ο τ ε ς!!!! ξερετε να βριζετε και να πουλατε μαγκιες απο το pc και την κυριακη ειχατε κριφτει κατω απο τα κρεβατια σας με κλειδωμενες τις πορτες...

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε ρε παιδια την κυριακη γιατι δεν ηρθατε;;; μαγκιες μονο απο δω τι ηλιοπουλοι και μαλακιες λετε ρε ολο για ανοδο μιλατε στο κυπελλο ομωςπου ειστε παιδακια ψευτομαγκες του αοκ εεεε;; μας ετσουξε η ηττα;;; να μου πεις με μιζες και πολλα αλλα θα ανεβειτε οπως κανατε τοσο χρονια ενας βαθμος μας χωριζει πρωταθλημα και κυπελλο για σενα ΚΕΡΑΥΝΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Wraia ta lete APo to pc re korwpiotes alla sas perimename na mas ta peite Kai APo konta alla dn irthate..ti egine?

Ανώνυμος είπε...

Ηρθαν ρε μαλακες αλλα δεν τους καταλαβατε.Φοράγαν κρανοι και ειχαν ασπιδες.Ντύθηκαν Ματ ποιο νωρις απο τις αποκριες γιατι ειναι παντα μπροστα οι κοτες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Ο.Κ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Α ΕΠΣΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΟΥΖΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε τελευταιοι ρε χαλιες δεν μπορειτε να αλλαξετε πασα και θελετε και γ εθνικη??? αντε πηγαιντε να σας ξαναριξουμε και να σας κλεινουμε παλι στα στενα... γεια σου καρπουζα με την ομαδα σου!!!χαχαχα... δεν εχεις αφησει μεζε για μεζε αλλα καλα κανεις αφου εχεις βρει τους μεθυσμενους και τους αρμεγεις....

Ανώνυμος είπε...

λυπαμαι τζαμπα χαλατε τα λογια σας και το χρονο σας το κορωπι με αυτους απανω δεν προκειται να παρει ουτε κυπελο για νερο

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ Α Ο ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money