Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 3–0




Η Τριγλία Ραφήνας, μετά το Κύπελλο στους άνδρες, κατέκτησε τον τίτλο και της πρωταθλήτριας νέων ΕΠΣΑΝΑ, στον χθεσινό τελικό της διοργάνωσης, που επεβλήθη του δυνατού Αχαρναϊκού με 3-0. Ο αγώνας διεξήχθη παρουσία εκατοντάδων θεατών, στο στάδιο Βάρης, μια επιλογή λανθασμένη κατά την γνώμη μας…  Στο 22’ το παιχνίδι, που είχε αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα, διεκόπη επί 5λεπτο (και οι ομάδες έχασαν τον ρυθμό τους) επειδή κάποιοι «ζωηροί» γονείς τσακώθηκαν στην εξέδρα, κι έγινε η σχετική «σύρραξη» χωρίς ιδιαίτερο λόγο!
Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι (στο 8’ ο Αχαρναϊκός, στο 40’ η Τριγλία) αλλά η Τριγλία φαινόταν πιο επικίνδυνη και πιο αποφασισμένη για την νίκη. Μετά την συμπλήρωση των 45’ του α’ μέρους, η Τριγλία πέτυχε το 1-0 με γκολ του Βαγγέλη Παπαδόπουλου.
Την ίδια εικόνα είχε το παιχνίδι και στο β’ ημίχρονο, που η Τριγλία κράτησε την υπεροχή και ο Αχαρναϊκός προσπαθούσε αλλά τίποτα δεν του «έβγαινε»… Στο 52’ ο Ζιούλης σημείωσε το 2-0, μετά από κτύπημα κόρνερ του Ζαφειρόπουλου.
Γύρω στο 65’ λεπτό άρχισε να βρέχει και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Όμως, στο 75’ ο Ζαφειρόπουλος σφράγισε την νίκη της Τριγλίας, πετυχαίνοντας το 3-0.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μπουξμπάουμ, Δ. Τζαφόλιας (4ος διαιτητής Σπίθας).
ΤΡΙΓΛΙΑ (Ανδρέας Ντερτινής): Πλιάτσικας, Παπαδόπουλος, Νησιωτάκης, Γεωργιόπουλος (Λαγός), Μάρκος, Μέγας, Μαντζεβελάκης (Αρβανιτίδης), Βατίστας, Λαμπρόπουλος (Μαρινόπουλος), Ζαφειρόπουλος (Καλφάογλου), Ζιούλης (Δελακοβίας).
Αναπληρωματικοί: Λαγός, Καλφάογλου, Δελακοβίας, Αρβανιτίδης, Βαζάκας, Μαρινόπουλος, τερμ. Εμμανουήλ.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Τσουλφάς, Κολέλης (Φάββας), Κούρτι, Μουστάκα (Ρόβας), Κάτσος, Κούσιας, Καρδάσης (Τσάτσας), Λυκούδης, Τουμπαρίδης, Ζαχαρός, Βαλλιάνος. Αναπληρωματικοί: Πρίντεζης, Στεργίου, Ρόβας, Τσάτσας, Φάββας, Πάτσιος, τερμ. Νικολαρέας.

Το 2-0
To 3-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money