Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ»



Τα σωματεία που καλλιεργούν το ποδόσφαιρο στον δήμο Αχαρνών, στην προσπάθειά τους να εκπροσωπηθούν επαρκώς κι επάξια στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ, απεφάσισαν με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Στάθη Τοπαλίδη, να συνευρεθούν και να συναποφασίσουν με ποια κίνηση θα συνταχθούν. Έγιναν πολλές συναντήσεις τις τελευταίες εβδομάδες, κι αργά το βράδυ της Δευτέρας 16/5, ύστερα από την ολοκλήρωση των επαφών τους με όλους τους υποψηφίους, κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση στήριξης της κίνησης «Ανανέωση επιτέλους».
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρονται τα εξής:
«Μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Δήμου Αχαρνών κ. Στάθη Τοπαλίδη, κλήθηκαν όλες οι ομάδες ποδοσφαίρου του Δήμου Αχαρνών, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι. Αφού όλοι οι εκπρόσωποι ακούσαμε όλους τους υποψήφιους στις επικείμενες εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης στην ΕΠΣΑΝΑ, αποφασίσαμε ομόφωνα να στηρίξουμε την κίνηση «Ανανέωση Επιτέλους» του Δ. Γιαρένη. Προτείναμε για τακτικά μέλη τους κ.κ. Δημ. Κορμανιώτη και Στάθη Μεντεσίδη και για αναπληρωματικά μέλη τον Μιχ. Τζορμπατζίδη, κι έναν ακόμη εκπρόσωπο που θα υποδείξει η Δόξα Αγίας Άννας. Οι προτάσεις μας έγιναν αποδεκτές από τον κ. Γιαρένη.
Στην τελική συνάντηση παρευρέθησαν οι κάτωθι εκπρόσωποι: Από τον Αχαρναϊκό οι κ.κ. Κορφιάτης, Τζορμπατζίδης, Βαβάσης, από τον Νικολακάκη οι κ.κ. Νικολακάκης, Κελεπούρης, από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών ο κ. Μεντεσίδης, από την Δόξα Ποντίων ο κ. Χρ. Ορφανίδης, από τον Αστέρα Μενιδίου ο κ. Κορμανιώτης, κι από την Δόξα Αγίας Άννας οι κ.κ. Παρασκευόπουλος, Τσάλεσης και Τσάτσης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money