Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ



ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: «ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»
Απογοητευμένος από την συμπεριφορά παραγόντων και υποψηφίων ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΑΝΑ, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Λαυρίου Βαγγέλης Καραμολέγκος, δημοσίευσε στο facebook την άποψή του για «καρεκλοκένταυρους» και «ανθρώπους ελάχιστους» μπροστά στις περιστάσεις και την δυσμενή θέση που βρίσκεται η Ένωση.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμολέγκος, παλιός ποδοσφαιριστής και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στην μειοψηφία, με την παράταξη ΑΝΑΣΑ), έγραψε:
«Καρεκλοκένταυροι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αν. Αττικής, άνθρωποι που συνδέονται παθολογικά με τις καρέκλες τους, αρνούνται πεισματικά να κατανοήσουν την δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΠΣΑΝΑ. Δυστυχώς είναι "ελάχιστοι" μπροστά στις περιστάσεις, αδιανόητα εκτός τόπου και χρόνου. Η ανικανότητα προσέγγισης με σοβαρότητα ενός τέτοιου θέματος, σε κάνουν να ξεφουσκώνεις από απογοήτευση! Σκιαμαχίες, αριβισμοί και λυκοφιλίες, εξελίσσονται σε μάστιγα»...


ΧΑΧΟΛΑΚΗΣ: «ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ»

Ένας άλλος παλιός ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας και δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου, ο Γιώργος Χαχολάκης, έβαλε την δική του άποψη κάτω από εκείνη του κ. Καραμολέγκου, επισημαίνοντας:
«Αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ, θα πρέπει να έχουν κάποιες ικανότητες μορφωτικές, παιδαγωγικές, εμπειρικές! Δηλαδή να ξέρουν τι σημαίνει διοίκηση, να ξέρουν να σέβονται όλα τα σωματεία -χωρίς συμπάθειες ή αντιπάθειες- και ίσως το πιο σημαντικό, να έχουν ζήσει τον χώρο του ποδοσφαίρου τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά με επιτυχία σε κάποιο σωματείο… Θέλει ανθρώπους με όραμα, που δεν θα μπουν για να κάτσουν σε μια καρέκλα, αλλά θα δουλέψουν για το καλό όλων, και πάνω απ’ όλα του ποδοσφαίρου! Τα τελευταία χρόνια γίνανε κι ακούστηκαν πολλά. Μακάρι να βρεθούν συνεργασίες με παλιούς και νέους, ικανές να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο στην Αν. Αττική»!

Ο Βαγγέλης Καραμολέγκος απάντησε στην άποψη του κ. Χαχολάκη, ως εξής: «Επίσης, δεν πρέπει να ασχοληθούν κι εκείνοι που δεν είχαν και δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money