Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕAΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–1



Το ακυρωθέν γκολ του Παμπαιανικού
Ο καλύτερος Παμπαιανικός παραχώρησε ισοπαλία στον αγωνιστικό Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών μετά από δυνατό παιχνίδι.
Παρ’ ότι ο Παμπαιανικός υπερείχε, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με προβολή του Τσάκαλου, που εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος των γηπεδούχων, μετά από ενέργεια του Τσαλιαγκού (0-1).
Στο 39' ύστερα από αρκετές προσπάθειες των παικτών του Παμπαιανικού, ήλθε η ισοφάριση με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παπασωτηρίου, που κέρδισε ο Σέλβια (1-1).
Στο 43’ απεβλήθη από τον πάγκο ο προπονητής του Αχιλλέα Κώστας Καβαλλάρης, για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή. Η ένταση του παιχνιδιού ήταν μεγάλη!
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να υπερέχουν αλλά να έχουν δυσκολία μέσα στην αντίπαλη περιοχή ενώ οι φιλοξενούμενοι με επικίνδυνες αντεπιθέσεις απειλούσαν κατά διαστήματα την εστία του Ομουρίδη.
Στο 67' ο Παμπαιανικός πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Πήττα αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ. Ο Αχιλλέας είχε 1-2 αντεπιθέσεις που ανησύχησαν κάπως τον Ομουρίδη αλλά ο εντυπωσιακός σε αρκετές προσπάθειες Σέλβια, έχασε τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες με σέντρα–σουτ στο 89’ και κεφαλιά μόλις άουτ στο 92’, για να δώσει την νίκη στον Παμπαιανικό…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μπουξμπάουμ, Δ. Τζαφόλιας. Μετά την λήξη του αγώνα απεβλήθη ο Καραπαναγιώτης του Αχιλλέα, γιατί αποκάλεσε τον διαιτητή άσχετο!
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κοτροζίνης, Χατζής, Πήττας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Παρθένης, Λαγός (82' Γιαμάς), Τσιγάρας (82’ Τσιτιμάκης), Λαλαούνης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Τσαναχτσίδης, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Καραμπέτσος, Τσαλιαγκός (63' Σάλαρι), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (88’ Μαραντίδης), Καρβούνης (46' Καραγιαννίδης).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money